Dierenverzorging

Kom dieren aaien, knuffelen en verzorgen!

Word dierenverzorger tijdens je vakantie bij Dierenbos

Tijdens je vakantie kun je de dieren niet alleen bezoeken maar kun jij ze ook verzorgen! Tijdens ons speciale ‘ontdek de dieren’ programma ga je op pad met de dierverzorger en leer je allemaal leuke weetjes, verzorg, voer en borstel je de dieren. De dieren krijgen voldoende lekkers van de dierverzorgers, wij willen jullie daarom verzoeken om onze dieren geen extra’s te geven om zo hun gezondheid te kunnen waarborgen. Tijdens de activiteiten van het ‘ontdek de dieren’ programma wordt er wel gevoerd. Schrijf je snel in bij de receptie om mee op pad te gaan!

Dierenprogramma

 

Welke dieren ga jij verzorgen?

Programma

Ieder weekend brengen we eenmaal een bezoek aan de dieren. In de schoolvakanties brengen we meerdere keren per week een bezoek aan de dieren. Het is iedere keer weer een verrassing naar welke dieren we gaan. Het is niet mogelijk om al deze dieren tijdens één dierenbezoek te bezoeken. Kijk voor de exacte dagen en tijden in het dierenprogramma hieronder, bekijk hier het activiteitenprogramma.

Let op: in het belang van de dieren kan het zijn dat de momenten van verzorgen om verschillende redenen afwijken. Ook kan niet gegarandeerd worden welk dier verzorgd kan worden.

Wekelijks dierenprogramma