Kinderen voeren samen met een dierenverzorger een alpaca

Het park

Ga op ontdekking in Vakantiepark Dierenbos

Beleef samen met het gezin een geweldige vakantie in de bosrijke omgeving van Vakantiepark Dierenbos. Ontdek ons familiepark waar je de leukste activiteiten kunt doen tijdens je vakantie. Wat dacht je van het verzorgen van de liefste boerderijdieren, lekker zwemmen in het binnenzwembad, een potje bowlen, genieten op het zonnige terras naast de geitenweide of heerlijk eten in het restaurant. Bij Vakantiepark Dierenbos creëer je niet alleen herinneringen, maar beleef je samen een onvergetelijk avontuur.

  Een moeder en haar kinderen genieten in de zon bij Vakantiepark Dierenbos

  Eten en drinken

  Na een avontuurlijke dag tussen de boerderijdieren heb je vast trek gekregen. Ga je voor een gezellig diner in het restaurant of haal je liever een frietje met een snack? Ook kun je zelf aan de slag met verse ingrediënten van mini-market Broodnodig.

  Ontdek alles over eten en drinken
  Moeder en kinderen spelen met een schommel in de speeltuin van Vakantiepark Dierenbos

  Voorzieningen

  Stap in de wereld van Vakantiepark Dierenbos, waar je een spetterend avontuur in het zwembad beleeft, in de kinderboerderij kennis maakt met de leukste boerderijdieren, wel 15 speeltuinen ontdekt en op de bowlingbaan de strijd met elkaar aangaat.

  Ontdek alle voorzieningen
  Animatie met spreekpoppen en kinderen als publiek bij Vakantiepark Dierenbos

  Activiteiten

  Doe mee aan de leukste activiteiten van het animatieprogramma zoals het verzorgen van de boerderijdieren, knutselen of het spelen van spelletjes. Ook zijn er regelmatig events en kun je een onvergetelijk kinderfeestje vieren bij Dierenbos.

  Ontdek alle activiteiten
Kinderen aan het badmintonnen bij Villa Alpaca op Vakantiepark Dierenbos

Blijf je slapen?

Ontdek alle overnachtingsmogelijkheden