Ontdek het park

Ruim aanbod aan faciliteiten in en om het park

Ontdek de mogelijkheden van Vakantiepark Dierenbos

Dit jaar beleef je met het hele gezin een ontzettend leuke vakantie in Brabant. De bosrijke Brabantse omgeving van Vakantiepark Dierenbos biedt zowel ontspanning als gezelligheid. In en om het park vind je diverse faciliteiten waarmee jouw vakantie nog leuker wordt. Wat dacht je van een dagje zwemmen in het binnenzwembad, een potje midgetgolfen, heerlijk uit eten in het restaurant of de dieren op het park verzorgen?

Genoeg te doen op het park

De meeste parkfaciliteiten bevinden zich op loopafstand van de accommodaties. Zo vind je bij het centraal gelegen hoofdgebouw het zwembad, het restaurant, de bowlingbaan, een loungehoek met speciaal ingerichte kinderhoek, de midgetgolfbaan, speeltuin en de speelvijver. Daarnaast vind je ook op diverse plaatsen in het park dierenverblijven en is er zelfs een kinderboerderij. Ook vind je op het park diverse speeltuinen, kun je een fiets huren, vissen in het meer en meedoen met de activiteiten van het animatieteam!

Diverse mogelijkheden voor een dagje uit

In de omgeving van het vakantiepark vind je ook diverse faciliteiten, dagattracties en mooie natuurgebieden. Liever cultuur opsnuiven? Bezoek dan een museum of maak een boottocht door de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Natuurlijk kun je ook een heerlijke wandeling of fietstocht maken in een van de vele natuurgebieden in de omgeving.

Faciliteiten in en om het park

Sport en ontspanning

Fietsen

Ontdek de prachtige bosrijke omgeving van Vakantiepark Dierenbos! Neem je eigen fiets mee of maak gebruik van de fietsverhuur.

Meer info

Speeltuinen

Naast de 15 speeltuinen verdeeld over het park, vind je bij Dierenbos ook een natuurspeeltuin van 2400m² groot. Voldoende speelpret!

Meer info

Sporten

Voetballen, midgetgolfen, bowlen (ook voor omwonenden) en meer. Dierenbos beschikt over voldoende sportfaciliteiten!

Meer info

bungalow damhert ontspanning vissen

Vissen

Tijdens je vakantie lekker je hengel uitgooien in onze visvijver? Dat kan! Alle gasten van Dierenbos mogen gebruikmaken van de visvijver. 

Meer info

Praktische informatie