Een meisje ligt in een bloemenveld met een hertje Vakantiepark Dierenbos

Overnachten

Overnacht op Vakantiepark Dierenbos in Brabant

Stap binnen in de unieke wereld van Vakantiepark Dierenbos. Of je nu kiest voor een knusse bungalow, een avontuurlijke kampeerervaring of een luxe glampingtent, op ons vakantiepark in Brabant creëren we de perfecte setting voor een onvergetelijke vakantie tussen de boerderijdieren. Ervaar de Brabantse gastvrijheid en geniet van een ontspannen verblijf op Vakantiepark Dierenbos.

Zoek & Boek
  Meisjes rennen op het gras bij Villa Alpca op Vakantiepark Dierenbos

  Vakantiehuizen

  In de prachtige bosrijke omgeving van Vakantiepark Dierenbos vind je de leukste vakantiehuisjes voor 2, 4, 6, 8 of zelfs 12 personen. Voor welk huisje je ook kiest je bent altijd dicht bij de boerderijdieren op het park.

  Bekijk alle vakantiehuizen
  Gezin speelt een spelletje op belevingskampeerplaats op Vakantiepark Dierenbos

  Camping

  De familiecamping van Vakantiepark Dierenbos is een plek waar plezier en gezelligheid samenkomen. Onze camping is uniek in Nederland, de kinderen kunnen tijdens hun vakantie namelijk meedoen aan de leukste activiteiten met de boerderijdieren.

  Ontdek de camping
  Een moeder met haar kinderen bestellen iets te eten en drinken op het strand bij Vakantiepark Dierenbos

  Algemene info

  Wil je weten waar je vakantiehuis op het park ligt? Of ben je nieuwsgierig of er nog leuke aanbiedingen zijn of dat je een huisdier mee mag nemen naar het park? Alle algemene informatie vind je op deze pagina.

  Bekijk alle algemene info
  Een jongen kamt de geiten met een vrouw en meisje.

  Vakantiepark Dierenbos in één oogopslag

  De plattegrond van Vakantiepark Dierenbos is meer dan alleen een kaart; het is de sleutel tot jouw vakantieavontuur. Stippel je eigen route uit door de bosrijke omgeving, langs de boerderijdieren, naar de leuke en handige voorzieningen op het park. De plattegrond maakt het nog makkelijker om je persoonlijke vakantieavontuur te creëren.

  Bekijk de plattegrond

Alle handige informatie bij elkaar

Savanne giraffen auto's autosafari Safaripark Beekse Bergen

Ga je mee naar Safaripark Beekse Bergen?

Inclusief bij je verblijf in een vakantiehuis op Vakantiepark Dierenbos

Ontdek meer