Disclaimer

Bekijk de disclaimer van Vakantiepark Dierenbos

Disclaimer

De website www.dierenbos.nl ten behoeve van Vrijetijdspark Dierenbos Exploitatie B.V. en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, is eigendom  van een aan Vrijetijdspark Dierenbos Exploitatie B.V.  gelieerde vennootschap.

Toegang tot en gebruik van de website en de producten en diensten die via de websites beschikbaar zijn, worden beheerst door deze Disclaimer en de Privacy Verklaring.

Het is niet toegestaan de websites of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren, te downloaden of anderszins te verveelvoudigen of op te slaan zonder voorafgaande specifieke schriftelijke toestemming van Vrijetijdspark Dierenbos Exploitatie B.V.

De inhoud van de website en andere uitingen van Vrijetijdspark Dierenbos Exploitatie B.V. op het internet is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Vrijetijdspark Dierenbos Exploitatie B.V. wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Vrijetijdspark Dierenbos Exploitatie B.V.  behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. Vrijetijdspark Dierenbos Exploitatie B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit uw toegang (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot de website.

Wanneer Vrijetijdspark Dierenbos Exploitatie B.V. hyperlinks naar websites van derden weergeeft, is het gebruik van dergelijke hyperlinks volledig voor uw eigen risico.

Vrijetijdspark Dierenbos Exploitatie B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Vrijetijdspark Dierenbos Exploitatie B.V. worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de websites van Vrijetijdspark Dierenbos Exploitatie B.V. en/of aan Vrijetijdspark Dierenbos Exploitatie B.V. vennootschappen.

April 2016 ©

Indien er naar aanleiding van deze disclaimer vragen ontstaan, neem dan contact op met:

Vrijetijdspark Dierenbos Exploitatie B.V. 
Adres: Vinkeloord 1, 5382 JX Vinkel
E-mail: persoonsgegevens@dierenbos.nl
Telefoon: 073-5282200