Genieten in de bosrijke omgeving van Dierenbos

Vakantiepark Dierenbos is een gethematiseerd vakantiepark, gelegen in een bosrijke omgeving in Noord-Brabant, waar het thema bosdieren letterlijk tot leven komt. Op het vakantiepark kom je namelijk verschillende bosdieren tegen. Daarnaast zijn alle vakantiehuizen volledig gethematiseerd in het thema ‘bosdieren’.

Voor ieder gezelschap een geschikte accommodatie

Of je nu met twee, vier, zes, acht of zelfs twaalf personen op vakantie wilt gaan; Vakantiepark Dierenbos heeft voor ieder gezelschap een geschikte accommodatie. Je kunt kiezen uit diverse vakantiehuizen, van eenvoudige studio tot luxe villa of groepsboerderij. Voor gezinnen met jonge kinderen zijn er speciale kidsbungalows beschikbaar. Onbezorgd genieten van een welverdiende vakantie doe je op Vakantiepark Dierenbos!

Ideale ligging in bosrijke omgeving

Alle vakantiehuizen bevinden zich in een groene rustige omgeving. Daarnaast zijn alle accommodaties gelegen rondom het centrum van het vakantiepark. Het overdekte en verwarmde zwembad, restaurant de Boswachtershoeve, de bowlingbaan en alle andere faciliteiten bevinden zich dus op loopafstand. Daarnaast vind je ook een supermarkt op het park. Voor alle dagelijkse behoefte hoef je het park dus niet te verlaten. Dat wordt genieten op Vakantiepark Dierenbos!

Voordelig dagje uit met de AttractiePas

Wil je er tijdens je verblijf op Vakantiepark Dierenbos een dagje uit? Wat dacht je van een bezoek aan Dierenrijk Nuenen of Safaripark Beekse Bergen? Bij een verblijf in een vakantiehuis of vakantietent op Vakantiepark Dierenbos ontvang je gratis de AttractiePas. Deze pas geeft je gratis en onbeperkt toegang tot diverse dagattracties, waaronder bovengenoemde parken. Daarnaast ontvang je ook korting op diverse uitjes in de omgeving met deze AttractiePas.

Wacht niet langer en boek nu een van de accommodaties op Vakantiepark Dierenbos. Bekijk hieronder het volledige aanbod in vakantiehuizen.