Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen over Vakantiepark Dierenbos

Veelgestelde vragen over Vakantiepark Dierenbos

Heb je nog vragen rondom het Coronavirus en jouw bezoek aan Vakantiepark Dierenbos?

Veelgestelde vragen COVID-19

Algemeen

In enkele huisdiervriendelijke accommodaties en op onze huisdiervriendelijke kampeervelden zijn maximaal twee huisdieren toegestaan. Kijk hier voor meer informatie.

In de accommodaties, vakantietenten en op de kampeerplaatsen kun je gebruikmaken van gratis wifi. Daarnaast is er in de Boswachtershoeve gratis wifi voor alle bezoekers van het park.

Ja zeker, omwonenden kunnen bij Dierenbos gebruikmaken van de faciliteiten in de Boswachtershoeve. Zo kun je bijvoorbeeld een potje gaan bowlen of heerlijk komen eten en drinken in het restaurant.

Helaas zijn ondanks alle maatregelen de processierupsen actief op ons park. We vragen je alert hierop te zijn. We zijn druk bezig met het verdere bestrijden van de processierupsen om de overlast voor iedereen zo veel mogelijk te beperken. Eventuele meldingen van nesten kun je doen bij de receptie. Wij zijn niet aansprakelijkheid voor schade en/of overlast die de eikenprocessierups veroorzaakt.

Klik hier voor meer informatie.

Reserveren en betalen

Het eerste bedrag (50%) moet binnen veertien dagen na ontvangst van de bevestiging worden voldaan. Het tweede deel moet uiterlijk zes weken voor aankomst worden betaald. Als je binnen 6 weken na de boekingsdatum arriveert, moet het volledige bedrag binnen 24 uur worden betaald. Je kunt er ook voor kiezen om direct het gehele bedrag te voldoen via IDEAL of met een creditcard.

Ja, betaling met een creditcard is mogelijk. Je kunt betalen met Mastercard en VISA. Het transactiebedrag wordt direct op je creditcard in rekening gebracht.

Heb je een voorkeur voor een ligging van jouw accommodatie? Maak je keuze tijdens het boekingsproces en betaal eenmalig slechts €25,00. Indien je geen voorkeur kiest, ontvang je een dag voor aankomst per mail jouw accommodatienummer. Ook indien je de laatst beschikbare accommodatie kiest, kan het nummer nog wijzigen.

Alle prijzen op de website zijn all-in, dus er zijn geen verrassingen. Dit betekent dat reserveringskosten, eindschoonmaak en bedlinnen bij de prijs zijn inbegrepen. Voor eventuele wijzigingskosten betaal je €20,00 en voorkeurskosten bedragen €25,00. Daarnaast kun je tijdens het reserveren extra producten bijboeken tegen betaling. De prijs is altijd exclusief lokale heffingen.

Aankomst en verblijf

Indien de receptie gesloten is, kan de sleutel opgehaald worden binnen de openingstijden bij het restaurant.

Op basis van beschikbaarheid is het mogelijk om een Early Check in bij te boeken. Kosten hiervan zijn €25,00 en je kunt dan om 13:00 uur al in de accommodatie.

Bezoekers betalen geen entreetarief voor het vakantiepark. Indien je gebruik wil maken van het zwembad of andere faciliteiten betaal je hier uiteraard wel voor.

Logé vakantiehuizen:
- toeristenbelasting: € 4,50 p.p.p.n.

Logé kamperen:
- toeristenbelasting: € 1,25 p.p.p.n.
- toeslag extra personen: € 7,50 p.p.p.n.

Voor onze accommodaties hanteren we vaste aankomst- en vertrekdagen, namelijk maandag en vrijdag. Helaas is het niet mogelijk om hier vanaf te wijken. Wanneer je verblijf valt tijdens feestdagen bijvoorbeeld Pinksteren of Hemelvaart kunnen deze aankomst- en vertrekdagen afwijken. Betreft Kamer Vlinder en kampeerplaatsen is het wel mogelijk om op andere dagen aan te komen.

De inchecktijd voor een accommodatie is 15:00 uur en de uitchecktijd is 10:00 uur.
De inchecktijd voor de camping is 13:00 uur en de uitchecktijd is 11:00 uur.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met Vakantiepark Dierenbos.

Contact