Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen over Vakantiepark Dierenbos

Veelgestelde vragen over Vakantiepark Dierenbos

Heb je nog vragen rondom het Coronavirus en jouw bezoek aan Vakantiepark Dierenbos?

Veelgestelde vragen COVID-19

Algemeen

In enkele accommodaties en op sommige kampeervelden is op basis van beschikbaarheid één huisdier toegestaan. Kijk hier voor meer informatie.

In de accommodaties, vakantietenten en op de kampeerplaatsen kun je gebruikmaken van gratis wifi. Daarnaast is er in de Boswachtershoeve gratis wifi voor alle bezoekers van het park.

Ja zeker, omwonenden kunnen bij Dierenbos gebruikmaken van de faciliteiten in de Boswachtershoeve. Zo kun je bijvoorbeeld een potje gaan bowlen of heerlijk komen eten en drinken in het restaurant.

Helaas zijn ondanks alle maatregelen de processierupsen actief op ons park. We vragen je alert hierop te zijn. We zijn druk bezig met het verdere bestrijden van de processierupsen om de overlast voor iedereen zo veel mogelijk te beperken. Eventuele meldingen van nesten kun je doen bij de receptie. Wij zijn niet aansprakelijkheid voor schade en/of overlast die de eikenprocessierups veroorzaakt.

Klik hier voor meer informatie.

Op Vakantiepark Dierenbos mag er tijdens oud & nieuw vuurwerk afgestoken worden.

Reserveren en betalen

Je kunt ervoor kiezen om meteen te betalen via iDEAL of met een creditcard. Je kunt er ook voor kiezen om de bevestiging per e-mail te ontvangen en daarna te betalen.

Ja, het is mogelijk om een accommodatie te reserveren met speciale kenmerken door in de zoek en boek te filteren op diverse voorkeuren. Wil je een bepaalde ligging? Boek dan via de plattegrond en kies je eigen accommodatie! Eventuele voorkeurskosten bedragen € 25,00.

Alle prijzen op de website zijn all-in, dus er zijn geen verrassingen. Dit betekent dat reserveringskosten, eindschoonmaak en bedlinnen bij de prijs zijn inbegrepen. Voor eventuele wijzigingskosten betaal je echter wel € 20,00 en voorkeurskosten bedragen € 25,-. Daarnaast kun je tijdens het reserveren extra producten bijboeken tegen betaling. Ook is de prijs altijd exclusief lokale heffingen.

Aankomst en verblijf

Kijk hier voor bij de actuele openingstijden van de receptie.

Op aanvraag is het mogelijk om gebruik te maken van een vroege incheck tegen een kleine bijbetaling.

Bezoekers betalen geen entreetarief voor het vakantiepark. Indien je gebruik wil maken van het zwembad of andere faciliteiten betaal je hier uiteraard wel voor.

Logé vakantiehuizen:
- toeristenbelasting: € 2,30 p.p.p.n.
- bedlinnen: € 6,50 per persoon.

Logé kamperen:
- toeristenbelasting: € 1,10 p.p.p.n.
- toeslag extra personen: € 7,50 p.p.p.n.

Voor vakantiehuizen en vakantietenten normaal gesproken niet, maar vaak wel rondom de feestdagen, zoals Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Bij de kampeerplaatsen en de Kamer Vlinder kun je altijd andere dagen aankomen of vertrekken.

De inchecktijd voor een accommodatie is 15:00 uur en de uitchecktijd is 10:00 uur.
De inchecktijd voor de camping is 13:00 uur en de uitchecktijd is 11:00 uur.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met Vakantiepark Dierenbos.

Contact