Animatie en entertainment

Activiteiten voor jong en oud

Beleef de ultieme vakantie samen met het animatieteam

Tijdens de Nederlandse schoolvakanties pakt het animatieteam helemaal uit voor kinderen t/m 12 jaar. Zo kun je meedoen aan sport- en spelactiviteiten, spooktochten, spannende speurtochten, genieten van een leuke kindershow of mee dansen tijdens de gezellige disco's. En wat dacht je van gave activiteiten met onze mascotte Jibo? Hij is er om te dansen, te knutselen en te knuffelen tijdens jouw vakantie. Natuurlijk organiseren we af en toe ook wat leuke avonden voor volwassenen. Ten slotte is het vakantie voor iedereen! Buiten de vakanties is er enkel een animatie programma voor de zaterdag en zondag.

Animatieprogramma

 

Ken jij Jibo de eekhoorn al?

Jibo heeft na zijn lange reis, een mooi huisje gevonden in de bossen van Vakantiepark Dierenbos. Allemaal lieve dierenvriendjes, vrolijke kinderen en een heleboel gezelligheid. Daar voelt Jibo zich wel thuis!

Komen jullie gezellig dansen met Jibo of  luisteren naar een mooi verhaal over de natuur? Spelletjes spelen en knutselen, dat kan natuurlijk ook! Dat lijkt die lieve Jibo heel leuk! Dus waar wacht je nog op, kom je gezellig spelen?

Spel 'De kijkdoos' Spel 'Kleding' Spel 'Masker'

 

Meer activiteiten

Naast de weekenden wordt er tijdens diverse schoolvakanties een uitgebreider activiteitenprogramma aangeboden. Het gaat om onderstaande data:

Meivakantie –  21 april t/m 7 mei 2023
Zomervakantie – 7 juli t/m 3 september 2023
Herfstvakantie – 13 oktober t/m 29 oktober 2023 
 

Zin om te kleuren?

Download hier je Dierenbos kleurplaat en het inkleuren kan beginnen!

dierenbos-jibo-colouringplate-v2-1.png

Kleurplaat downloaden