Beleef de ultieme vakantie samen met het animatieteam

Tijdens de Nederlandse en Belgische schoolvakanties pakt het animatieteam helemaal uit voor iedereen t/m 12 jaar. Zo kun je meedoen aan sport- en spelactiviteiten, spooktochten, spannende speurtochten, genieten van een leuke kindershow of mee dansen tijdens de gezellige disco's. Natuurlijk organiseren we af en toe ook wat leuke avonden voor volwassenen. Ten slotte is het vakantie voor iedereen! Buiten de vakanties is er enkel een animatie programma voor de zaterdag en zondag.

Animatieprogramma

Bij je aankomst op het vakantiepark ontvang je het AttractiePas Magazine. Hierin vind je onder andere informatie over het animatie- en entertainmentprogramma terug. Zo ben je goed geïnformeerd over alle activiteiten. Het animatieprogramma staat ook altijd hier op de website.

9 & 10 november

16 & 17 november

23 & 24 november

30 november & 1 december

Ken jij Jibo de eekhoorn al?

Jibo heeft na zijn lange reis, een mooi huisje gevonden in de bossen van Vakantiepark Dierenbos. Allemaal lieve dierenvriendjes, vrolijke kinderen en een heleboel gezelligheid. Daar voelt Jibo zich wel thuis!

Komen jullie gezellig dansen met Jibo of  luisteren naar een mooi verhaal over de natuur? Spelletjes spelen en knutselen, dat kan natuurlijk ook! Dat lijkt die lieve Jibo heel leuk! Dus waar wacht je nog op, kom je gezellig spelen?

Meer activiteiten

Naast de weekenden wordt er tijdens diverse schoolvakanties een uitgebreider animatieprogramma aangeboden. Het gaat om onderstaande data:

  • Voorjaarsvakantie - 21 februari t/m 1 maart 2020
  • Meivakantie - 24 april t/m 3 mei 2020
  • Zomervakantie - 10 juli t/m 23 augustus 2020
  • Herfstvakantie - 11 t/m 20 oktober 2019
  • Kerstvakantie - 20 december 2019 t/m 5 januari 2020