Vakantieperiodes

Voordelig overnachten tijdens schoolvakanties en feestdagen

Een vakantie of lang weekend tussen de bosdieren

De vakantieperiodes en feestdagen zijn dé momenten om er  met zijn allen even tussenuit te gaan en tot rust te komen. Waar kun je beter tot rust komen dan in de prachtige bosrijke omgeving vol bosdieren van Vakantiepark Dierenbos. Neem een duik in het zwembad, doe mee met de activiteiten van het animatieteam, leef je uit in de speeltuin of ga naar de kinderboerderij waar je dieren kunt aaien en zelfs mag verzorgen.

Genieten kan nu extra voordelig

Op vakantie in de voorjaarsvakantie, herfstvakantie, kerstvakantie of toch liever een lang weekend weg tijdens Pasen of Sinterklaas? Tijdens alle schoolvakanties en feestdagen biedt Vakantiepark Dierenbos voor jong en oud aantrekkelijke bij te boeken arrangementen aan. Denk hierbij aan een heerlijk dinerarrangement of een uitgebreide ontbijtservice.

Veel te beleven op Vakantiepark Dierenbos!

Naast heerlijke arrangementen heeft Vakantiepark Dierenbos nog veel meer te bieden. Zo beschikt het vakantiepark over een binnenzwembad, buitenzwembad, bowlingbaan, kinderboerderij, midgetgolfbaan en diverse speeltuinen. Daarnaast staat het animatieteam tijdens de vakanties en weekenden voor je klaar om er een onvergetelijke vakantie van te maken. Van verveling zal dus zeker geen sprake zijn tijdens jouw vakantie! Ontdek hieronder de arrangementen tijdens de vakantieperiodes en feestdagen.

Vakantieperiodes

Herfstvakantie

Geniet van de prachtige herfstkleuren in een schitterende bosrijke, door dieren omringde, Brabantse omgeving en kom even helemaal tot rust!

Meer info

Sinterklaas

Tijdens het Sinterklaasweekend dans je met danspieten, knutsel je jouw eigen schoen en vier je Sinterklaas gezellig samen tussen de bosdieren.

Meer info

Kerstvakantie

Een bijzondere kerst tussen de bosdieren in een prachtige, bosrijke omgeving? Boek nu een verblijf en profiteer van mooie kortingen.

Meer info

Voorjaarsvakantie

Deze voorjaarsvakantie leef je helemaal op in de bosrijke omgeving van Vakantiepark Dierenbos. Profiteer daarnaast van heerlijke arrangementen.

Meer info

Pasen

Tijdens het lange paasweekend genieten tussen de bosdieren? Boek nu je verblijf en geniet van diverse paasactiviteiten of de speciale paasbrunch!

Meer info

Meivakantie

Geniet deze meivakantie van het lentezonnetje, een bosrijke omgeving vol bosdieren en heerlijke arrangementen op Vakantiepark Dierenbos.

Meer info

Hemelvaart

Kom tijdens Hemelvaart helemaal tot rust in de prachtige natuur van Brabant. Boek nu en geniet een lang weekend tussen de bosdieren.

Meer info

Pinksteren

Het lange pinksterweekend is het moment om er even tussenuit te gaan. Maak er een midweek of week van en kom helemaal tot rust!

Meer info

Zomervakantie

Voor een ontspannende en zonnige vakantie hoef je niet verder dan Brabant! Boek een verblijf op Dierenbos en profiteer van unieke kortingen.

Meer info