Safaripark Beekse Bergen

Ontdek de natuur van Beekse Bergen

bb-logo-liggendlabel-safaripark-rgb.png

Ontdek de natuur van Beekse Bergen en prikkel al je zintuigen tijdens een van de indrukwekkende safari’s. Bewonder de uitgestrekte vlaktes te voet, kies voor avontuur met je eigen auto, stap in de safaribus voor een leerzame reis of ontspan tijdens een prachtige boottocht. Ontdek de schoonheid van de savannes, bosgebieden en haar indrukwekkende bewoners;  sta oog in oog met leeuwen, olifanten en giraffen en verwonder je over de veelzijdigheid van de adembenemende natuur. 

beekse-bergen-wandelsafari-safaripark.jpg

Wandelsafari

Verken lopend de uitgestrekte vlaktes en ontmoet wilde dieren in hun habitat. Ontdek samen de schoonheid van de natuur en kom oog in oog te staan met leeuwen, olifanten, pinguïns en meer! De route is geschikt voor jong en oud en biedt o.a. avonturenroutes, voeder-presentaties en de roofvogelsafari!

bussafari-instappen-bus-beekse-bergen-gezin.jpg

Bussafari

Haal alles uit je bezoek en kies voor een bussafari! Tijdens de bussafari ontdek je met de hulp van een ranger leuke en spannende weetjes over de wilde dieren in het safaripark en mag je zelfs allerlei spullen voelen en ruiken, zoals vacht en zelfs poep! Een avontuurlijke en leerzame safari in één. 

beekse-bergen-bootsafari-safaripark.jpg

Bootsafari

Mis niets van Safaripark Beekse Bergen en ga op een unieke boottocht over het Victoriameer. Stap aan boord van safariboot Stanley of Livingstone en bewonder de schoonheid van de natuur. De ranger aan boord zorgt dat je niets mist. Samen genieten van een ontspannende en onvergetelijke reis!

autosafari-schotse-hooglander-safaripark-auto-beekse-bergen.jpg

Autosafari

Ontdek de wereld van Beekse Bergen met je eigen auto! Sta oog in oog met wilde dieren zoals giraffen, zebra's en dromedarissen en beleef spannende momenten als de jachtluipaarden langs je auto sluipen. Bepaal zelf je tempo en bewonder de uitgestrekte savannes en prachtige bosgebieden vanuit je eigen auto. 

Ga op safari en ontdek de natuur van Beekse Bergen!

Ga naar beeksebergen.nl