Safaripark Beekse Bergen

Beleef Afrika gevaarlijk dichtbij!

safaripark-beekse-bergen-2.svg

Een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen is uniek, leerzaam en onvergetelijk tegelijk. Je wordt omringd door leeuwen, olifanten, nijlpaarden, krokodillen, neushoorns, pinguïns en nog 1.400 andere wilde dieren. Spot jij de Big Five? Met de 4 verschillende safaritochten maak je je bezoek extra uniek!

safaripark beekse bergen wandelsafari

Wandelsafari

Beleef een avontuurlijke wandeling door Afrika. Langs de route staan borden die je meer vertellen over alle dieren en ook vind je speeltoestellen voor eindeloze speelpret. Daarnaast zijn er van april t/m november roofvogelshows en voederpresentaties te bekijken langs de route.

safaripark beekse bergen bussafari

Bussafari

Stap in de safaribus voor een onvergetelijke rit door Afrika! De safaribus wordt begeleid door een ranger die antwoord geeft op al je vragen, terwijl je een rit maakt langs de zebra’s, struisvogels, gnoes en jachtluipaarden. De ranger legt alles uit met voorwerpen zoals geweien, vacht en zelfs poep!

safaripark beekse bergen bootsafari

Bootsafari

Even lekker ontspannen? Tijdens de bootsafari vaar je over de wateren van Afrika. De schepen 'Stanley' en 'Livingstone' nemen je mee op safari, terwijl een ranger aan boord vertelt over de dieren die aan wal te zien zijn. Zo ontmoet je onder andere neushoorns, ringstaartmaki’s en apen.

safaripark beekse bergen autosafari

Autosafari

Liever met de eigen auto op avontuur? Ook dat kan in Safaripark Beekse Bergen. Geniet in je eigen tempo van de prachtige savannes vol Afrikaanse dieren. Jachtluipaarden sluipen langs de auto, overstekende zebra’s tonen hun strepen en nieuwsgierige giraffen komen een kijkje nemen!

Ga op safari en beleef Afrika gevaarlijk dichtbij!

Ga naar beeksebergen.nl