Kamperen

Kies de kampeerplaats die bij je past

Kamperen doe je op het gezelligste vakantiepark van Brabant!

Ga er op uit en breng jouw kampeervakantie door op het gezelligste vakantiepark van Brabant: Vakantiepark Dierenbos. Op dit park maak je kennis met de leukste bosdieren, kun je zowel binnen als buiten een duik in het zwembad nemen en vind je diverse andere faciliteiten. Met ruime kampeerplaatsen in een bosrijke omgeving wordt dit een heerlijke vakantie voor jong en oud.

Diverse ruime kampeerplaatsen

Het vakantiepark beschikt over diverse kampeervelden. Zo zijn er comfort kampeerplaatsen, luxe kampeerplaatsen en VIP kampeerplaatsen. Alle kampeerplaatsen beschikken over een stroompunt van 16 ampère. Daarnaast is het op een aantal velden toegestaan een huisdier mee te nemen. De moderne sanitaire voorzieningen en parkfaciliteiten bevinden zich op loopafstand van alle kampeervelden. Zo wordt jouw vakantie heel leuk en ontspannend!

Glamping

Wil je graag het plezier van kamperen beleven, maar houd je ook van luxe? Dan zijn de vakantietenten van Vakantiepark Dierenbos geschikt voor jou! Geniet van het comfort van een compleet ingerichte vakantietent met verwarming, keuken en eigen sanitaire voorzieningen. Alle vakantietenten liggen in een prachtige, bosrijke omgeving op loopafstand van de parkfaciliteiten.

Bekijk ook

Seizoenplaats

In het hoogseizoen extra lang genieten van een kampeervakantie? Boek dan een van de voordelige seizoenplaatsen op Vakantiepark Dierenbos!

Meer info

Voor- en naseizoenplaats

Met een voor- en naseizoenplaats kun je met regelmaat genieten van een voordelige vakantie in het voorjaar en najaar op Vakantiepark Dierenbos.

Meer info

Jaarplaats

Op de jaarplaatsen van Dierenbos kun je gedurende het hele jaar genieten van de luxe en de faciliteiten die het vakantiepark te bieden heeft.

Meer info