Kampeerkorting 21=14

Gratis nachten kamperen!

Eén week gratis kamperen met de 21=14 aanbieding

Maak kennis met de leukste bosdieren tijdens een kampeervakantie bij Dierenbos. Je overnacht tussen onder andere herten, zwijnen, eekhoorns en alpaca’s. Centraal in het vakantiepark ligt de Boswachtershoeve, waar je een restaurant, loungehoek, kinderhoek, bowlingbaan en overdekt zwembad vindt. Verspreid over de kampeervelden zijn er veel speeltoestellen te vinden en ook kun je een duik nemen in de speelvijver of een bezoekje brengen aan de diverse dierenverblijven. Genoeg faciliteiten voor een onvergetelijke kampeervakantie!

Kampeervoorzieningen

Als kampeerder kun je uiteraard gebruikmaken van de faciliteiten van Vakantiepark Dierenbos, zoals de moderne sanitaire voorzieningen, de camperservice, het restaurant in de Boswachtershoeve of de wasserette. Op het vakantiepark is ook een supermarkt aanwezig als je lekker zelf wilt koken!

Logés uitnodigen?

Wil je bezoekers uitnodigen om samen een dagje activiteiten op Vakantiepark Dierenbos te beleven? Bezoekers hebben gratis toegang tot het vakantiepark. Als de logés blijven overnachten betalen zij het overnachtingstarief bij de receptie.

Gratis nachten kamperen

Bij Vakantiepark Dierenbos trakteren we jou op gratis nachten kamperen! Met de 21=14 actie mag je 21 nachten kamperen voor de prijs van slechts 14 nachten. Dat betekent één week gratis kamperen! Deze aanbieding is geldig voor de Comfort en Luxe kampeerplaatsen en is geldig voor aankomstdata in de volgende periodes:

  • 29 maart t/m 13 oktober 2019                                                                             
  • 3 april t/m 19 juni 2020
  • 22 augustus t/m 4 oktober 2020

Wil je liever één of twee weken kamperen en ook genieten van korting? Bekijk dan de 7=5 of de 14=10 actie.

Voorwaarden

  • De korting geldt alleen op 21 aaneengesloten nachten en de aankomstdata dienen in bovenstaande periodes te vallen.
  • De gratis nachten betreffen de zeven goedkoopste nachten in prijs en zijn exclusief lokale heffingen en eventuele bijkomende kosten.
  • De korting geldt alleen over kampeertarief incl. 2 personen. Het is niet mogelijk tussentijds van kampeermiddel of personen te wisselen. Indien andere personen op jouw kampeerplaats verblijven, betalen zij het personentarief en lokale heffingen.
  • Indien je vroegtijdig jouw kampeerplaats verlaat, kunnen wij geen lokale heffingen en personentarieven retourneren.
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en geldt uitsluitend op de basishuursom van de kampeervakantie met eigen tent of caravan.

Boek nu met de 21=14 korting

Let op: hieronder worden alleen prijzen met 21=14 korting getoond. Ga voor alle prijzen naar zoek en boek.

Vakantie zoeken ...