Kampeerkorting 21=14

Gratis nachten kamperen!

Eén week gratis kamperen met de 21=14 aanbieding

Maak kennis met de leukste bosdieren tijdens een kampeervakantie bij Dierenbos. Verspreid over de kampeervelden zijn er veel speeltoestellen te vinden en ook kun je een duik nemen in de speelvijver of een bezoekje brengen aan de diverse dierenverblijven. 

Kampeervoorzieningen

Als kampeerder kun je uiteraard gebruikmaken van de faciliteiten van Vakantiepark Dierenbos, zoals de moderne sanitaire voorzieningen, de camperservice, het restaurant in de Boswachtershoeve of de wasserette. Op het vakantiepark is ook een supermarkt aanwezig als je lekker zelf wilt koken!

Logés uitnodigen?

Wil je bezoekers uitnodigen om samen een dagje activiteiten op Vakantiepark Dierenbos te beleven? Bezoekers hebben gratis toegang tot het vakantiepark. Als de logés blijven overnachten betalen zij het overnachtingstarief bij de receptie.

Voorwaarden

  • De korting geldt alleen op 21 aaneengesloten nachten. Bekijk hieronder de deelnemende kampeerplaatsen inclusief de beschikbaarheid.
  • De gratis nachten betreffen de zeven goedkoopste nachten in prijs en zijn exclusief lokale heffingen en eventuele bijkomende kosten.
  • De korting geldt alleen over het kampeertarief incl. 2 personen. Het is niet mogelijk tussentijds van kampeermiddel of personen te wisselen. Indien andere personen op jouw kampeerplaats verblijven, betalen zij het personentarief en lokale heffingen.
  • Indien je vroegtijdig jouw kampeerplaats verlaat, kunnen wij geen lokale heffingen en personentarieven retourneren.
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en geldt uitsluitend op de basishuursom van de kampeervakantie met eigen tent of caravan.

Boek nu met de 21=14 korting

Let op: hieronder worden alleen prijzen met 21=14 korting getoond. Ga voor alle prijzen naar zoek en boek.

Vakanties zoeken