Kampeerkorting 7=5

Gratis nachten kamperen!

2 nachten gratis kamperen met de 7=5 aanbieding

Een weekje kamperen in het altijd gezellige Brabant op een volledig gethematiseerd vakantiepark? De binnen- en buitenfaciliteiten voor zowel jong als oud en de moderne parkfaciliteiten zorgen ervoor dat kamperen in Nederland nog nooit zó leuk is geweest!

Kampeervoorzieningen

Als kampeerder kun je uiteraard gebruikmaken van de faciliteiten van Vakantiepark Dierenbos, zoals de moderne sanitaire voorzieningen, de camperservice, het restaurant in de Boswachtershoeve of de wasserette. Op het vakantiepark is ook een supermarkt aanwezig als je zelf lekker wil koken!

Logés uitnodigen?

Wil je bezoekers uitnodigen om samen een dagje activiteiten op Vakantiepark Dierenbos te beleven? Bezoekers hebben gratis toegang tot het vakantiepark. Als de logés blijven overnachten betalen zij het overnachtingstarief bij de receptie.

Voorwaarden

  • De korting geldt alleen op 7 aaneengesloten nachten. Bekijk hieronder de deelnemende kampeerplaatsen inclusief de beschikbaarheid.
  • De gratis nachten betreffen de twee goedkoopste nachten in prijs en zijn exclusief lokale heffingen en eventuele bijkomende kosten.
  • De korting geldt alleen over het kampeertarief incl. 2 personen. Het is niet mogelijk tussentijds van kampeermiddel of personen te wisselen. Indien andere personen op jouw kampeerplaats verblijven, betalen zij het personentarief en lokale heffingen.
  • Indien je vroegtijdig jouw kampeerplaats verlaat, kunnen wij geen lokale heffingen en personentarieven retourneren.
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en geldt uitsluitend op de basishuursom van de kampeervakantie met eigen tent of caravan.

Boek nu met de 7=5 korting

Let op: hieronder worden alleen prijzen met 7=5 korting getoond. Ga voor alle prijzen naar zoek en boek.

Vakanties zoeken