Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen over Vakantiepark Dierenbos

Update coronavirus (COVID-19)

Laatste update 25.02.2022 – 10:00 uur. 

Op deze pagina vind je de veel gestelde vragen en antwoorden daarop.

Dierenbos is open, dus je verblijf kan doorgaan. Er kan ook gebruik worden gemaakt van de AttractiePas. Safaripark & Speelland Beekse Bergen, Dierenrijk, ZooParc Overloon, AquaZoo Leeuwarden en Luchtvaartmuseum Aviodrome zijn weer geopend.

Ja, je verblijf kan vooralsnog doorgaan. Zodra de situatie verandert, zullen wij eventuele wijzigingen communiceren op onze website.

Als je een verblijf bij ons geboekt hebt met een aankomstdatum op korte termijn, dan heb je een e-mail van ons ontvangen met meer informatie.  

Indien je onverhoopt jouw vakantie moet annuleren en je hebt geen annuleringsfonds (zie hierna) afgesloten, dan ben je een gefixeerde schadeloosstelling verschuldigd. Het annuleren dient schriftelijk te gebeuren. Deze schadeloosstelling bedraagt ten aanzien van gereserveerde verblijfsaccommodaties en kampeerplaatsen:  

  • bij annulering meer dan drie maanden voor de aankomstdatum 15% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs;  

  • bij annulering binnen drie tot twee maanden voor de aankomstdatum 50% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs;  

  • bij annulering binnen twee tot één maand voor de aankomstdatum 75% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs;  

  • bij annulering binnen één maand voor de aankomstdatum 90% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs;  

  • bij annulering op de dag van aankomst 100% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs.  

Ook indien je niet verschijnt op de ingangsdatum ben je 100% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs (huursom incl. bijkomende kosten/exclusief lokale heffingen) verschuldigd.  

Annuleringsfonds  

Deelneming aan het annuleringsfonds vrijwaart je voor de kosten van een annulering, veroorzaakt door één van de volgende gebeurtenissen, mits gepaard met een officiële verklaring:   

  • bij overlijden, ziekte of ongeval van de hoofdpersoon of een van de deelnemers;  
  • bij vroegtijdig afbreken van jouw vakantie wegens overlijden van een familielid in de eerste graad van de hoofdpersoon of een van de deelnemers;  

  • bij vroegtijdig afbreken van jouw vakantie wegens brand, stormschade of blikseminslag aan huis of inboedel van de hoofdpersoon of een van de deelnemers.  

Onder ‘deelnemers’ worden de personen verstaan die op ‘mijn.dierenbos.nl’ staan vermeld. Deelname aan het annuleringsfonds dient direct bij boeking te geschieden. Het annuleringsfonds loopt van de dag van aanmelding tot de dag van vertrek. In geval van vroegtijdig afbreken van de vakantie om één van bovenstaande redenen wordt naar rato van het aantal genoten vakantiedagen een percentage van de huursom terugbetaald. Het fonds keert uit nadat de standplaats of accommodatie leeg is. Dit laatste dien je ook schriftelijk kenbaar te maken aan de receptie. Voor deelneming aan het annuleringsfonds bedraagt het tarief 5% van de totale huursom. Er worden geen poliskosten berekend. 

 

Wij bieden je de flexibiliteit om je verblijf in bepaalde gevallen om te zetten in een voucher. Dit is bijvoorbeeld in de meeste van de volgende gevallen mogelijk: indien er een negatief reisadvies geldt voor Noord-Brabant, de grenzen gesloten zijn/worden, onze aangesloten Attractieparken (zoals Safaripark Beekse Bergen) tijdens je verblijf gesloten zijn zonder dat dit bij de boeking al bekend was en/of er maatregelen worden gewijzigd omtrent de samenstelling van je reisgezelschap waar je niet aan kunt voldoen. Deze mogelijkheden gelden enkel voor situaties die bij het boeken van je verblijf nog niet bekend waren. Tevens dient de maatregel vermeld te zijn op de officiële website van de Nederlandse overheid. De waarde van deze voucher is gelijk aan het reeds door u betaalde bedrag van uw huidige boeking. De voucher kan gebruikt worden om een nieuwe boeking op een later tijdstip bij ons te plaatsen.

Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk, ZooParc Overloon, AquaZoo Leeuwarden en Luchtvaartmuseum Aviodrome zijn geopend. Iedereen die bij zijn of haar boeking een AttractiePas heeft (je ontvangt een AttractiePas als je in een accommodatie of vakantietent van Beekse Bergen verblijft), mag tijdens het verblijf - zonder online reservering - onbeperkt deze parken bezoeken.

Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk, ZooParc Overloon, AquaZoo Leeuwarden en Luchtvaartmuseum Aviodrome zijn weer geopend. Iedereen die bij zijn of haar boeking een AttractiePas heeft (je ontvangt een AttractiePas als je in een accommodatie of vakantietent van Beekse Bergen verblijft), mag tijdens het verblijf - zonder online reservering - onbeperkt deze parken bezoeken.

Ja, ons restaurant De Boswachtershoeve is al vanaf 10:00 uur geopend voor koffie, lunch, borrel & diner. Bekijk info.dierenbos.nl voor de actuele openingstijden. Ook is het mogelijk om gerechten, frietjes en snacks af te halen. Maak een keuze uit de menukaart van de Boswachtershoeve of de kaart van de cafataria.  
 
Onze supermarkt is ook open tot 20:00 uur voor jouw (vergeten) boodschappen.

Ja, het zwembad is gewoon geopend. Bekijk de actuele openingstijden op info.dierenbos.nl.

Het animatieteam richt zich voornamelijk op kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Er zijn diverse activiteiten voor zowel het gehele gezin als activiteiten waar de kinderen zelfstandig dienen deel te kunnen nemen. Bekijk het animatieprogramma voor meer informatie en mogelijkheden. 

De bowlingbaan op Vakantiepark Dierenbos is geopend, je kunt een bowlingbaan reserveren via info.dierenbos.nl.  

Ja, onze midgetgolfbaan is geopend. Je kunt bij onze receptie terecht voor de midgetgolf spullen. Je hoeft hiervoor niet te reserveren. Midgetgolf kost €3,75 p.p.  

Voor dit soort situaties dien je een beroep te doen op jouw eigen reis- en/of annuleringsverzekering. 

Kinderfeestjes en groepsarrangementen zijn mogelijk. Als je hier vragen over hebt, kun je contact met ons opnemen via 088-9000360. 

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt jouw vragen altijd telefonisch of per e-mail stellen (088-9000360 of info@libemafunfactory.nl

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel langer dan je van ons gewend bent.  Houd ook rekening met een langere verwerkingstijd, waarvoor onze excuses. 

Help ons en andere gasten door alleen telefonisch contact met ons op te nemen als dat strikt noodzakelijk is en niet kan wachten. Alvast bedankt voor je begrip. 

Contact