Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen over Vakantiepark Dierenbos

Update coronavirus (COVID-19)

Laatste update 26.06.2020 – 12:51 uur. 

Er zijn op dit moment veel vragen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen die het kabinet heeft genomen.

Op deze pagina vind je de veel gestelde vragen en antwoorden daarop. Het coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom houden we nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties. Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen van het RIVM en de (lokale) autoriteiten. Ook deze pagina wordt regelmatig geüpdatet. Houd deze pagina dus in de gaten.

Vakantiepark Dierenbos is weer open. Natuurlijk gelden voor jouw verblijf dezelfde landelijke richtlijnen als die je thuis dient op te volgen. Ook wij nemen maatregelen en volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de (lokale) autoriteiten. Om deze reden gelden er voorzorgsmaatregelen. Wij doen natuurlijk ons uiterste best om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. 

Vanzelfsprekend dienen mensen thuis te blijven bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts. Als een huisgenoot of gezinslid ook benauwd is en/of koorts heeft, dan moeten alle huisgenoten en gezinsleden thuisblijven. Voor meer informatie verwijzen we je naar rijksoverheid.nl.  

Ja, je verblijf kan doorgaan mits personen uit verschillende huishoudens altijd 1,5 meter afstand tot elkaar houden. Onder een huishouden verstaan we echtgenoten, geregistreerde partners of andere levensgezellen en ouders, grootouders en kinderen, voor zover zij op één adres wonen. 

De camping van Vakantiepark Dierenbos is weer geopend, inclusief het gezamenlijk sanitair. Bij de openstelling van de gezamenlijke sanitaire voorzieningen is rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. 

Tot 3 maanden voor aankomst kun je ten alle tijden je reservering verzetten naar een andere aankomstdatum. 

Indien je onverhoopt jouw vakantie moet annuleren en je geen annuleringsfonds (zie hierna) hebt afgesloten, dan ben je zoals overeengekomen een annuleringsvergoeding verschuldigd. Het annuleren dient schriftelijk te gebeuren. Deze annuleringsvergoeding bedraagt ten aanzien van gereserveerde verblijfsaccommodaties en kampeerplaatsen: 

  • bij annulering tot drie maanden voor de aankomstdatum 0% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs; 

  • bij annulering binnen drie maanden tot een maand voor de aankomstdatum 30% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs; 

  • bij annulering binnen één maand voor de aankomstdatum 90% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs; 

  • bij annulering op de dag van de aankomstdatum 100% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs. 

Ook wanneer je niet verschijnt op de aankomstdatum ben je 100% van de in de bevestiging vermelde totaalprijs (huursom incl. bijkomende kosten/exclusief lokale heffingen) verschuldigd. Ten aanzien van gereserveerde groepsaccommodaties geldt in geval van annulering de annuleringsvergoeding zoals opgenomen in de Recron-voorwaarden groepsaccommodaties en conferentieoorden. 

Annuleringsfonds 

Deelneming aan het annuleringsfonds vrijwaart je voor de kosten van een annulering, veroorzaakt door één van de volgende gebeurtenissen, mits gepaard met een officiële verklaring: 

  • bij overlijden, ziekte of ongeval van de hoofdpersoon of een van de deelnemers; 

  • bij vroegtijdig afbreken van jouw vakantie wegens overlijden van een familielid in de eerste graad van de hoofdpersoon of een van de deelnemers; 

  • bij vroegtijdig afbreken van jouw vakantie wegens brand, stormschade of blikseminslag aan huis of inboedel van de hoofdpersoon of een van de deelnemers. 

Onder ‘deelnemers’ worden de personen verstaan die op ‘mijn.dierenbos.nl’ staan vermeld. Deelname aan het annuleringsfonds dient direct bij boeking te geschieden. Het annuleringsfonds loopt van de dag van aanmelding tot de dag van vertrek. In geval van vroegtijdig afbreken van de vakantie om één van bovenstaande redenen wordt naar rato van het aantal genoten vakantiedagen een percentage van de huursom terugbetaald. Het fonds keert uit nadat de standplaats of accommodatie leeg is. Dit laatste dien je ook schriftelijk kenbaar te maken aan de receptie. Voor deelneming aan het annuleringsfonds bedraagt het tarief 5% van de totale huursom. Er worden geen poliskosten berekend. 

Onze attractieparken zijn weer geopend en verblijfsgasten van Vakantiepark Dierenbos hebben met hun AttractiePas ook weer onbeperkt toegang tot deze parken.  

Als gevolg van de genomen maatregelen en adviezen rondom het coronavirus (COVID-19) van het RIVM, de Nederlandse overheid, de Brabantse Veiligheidsregio’s en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen (NVD) gelden er wel voorzorgsmaatregelen. Gelieve hiervoor de website van het betreffende park met actuele informatie in de gaten te houden. 

Iedereen die bij zijn of haar boeking een AttractiePas heeft, mag tijdens het verblijf - zonder online reservering - onbeperkt het Safaripark bezoeken. 

Als gevolg van de genomen maatregelen en adviezen rondom het coronavirus (COVID-19) van het RIVM, de Nederlandse overheid, de Brabantse Veiligheidsregio’s en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen (NVD) gelden er wel voorzorgsmaatregelen. Gelieve hiervoor de website van het betreffende park met actuele informatie in de gaten te houden. 

 

Iedereen die bij zijn of haar boeking een AttractiePas heeft, mag tijdens het verblijf - zonder online reservering - onbeperkt het Safaripark bezoeken. 

Als gevolg van de genomen maatregelen en adviezen rondom het coronavirus (COVID-19) van het RIVM, de Nederlandse overheid, de Brabantse Veiligheidsregio’s en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen (NVD) gelden er wel voorzorgsmaatregelen. Gelieve hiervoor de website van het betreffende park met actuele informatie in de gaten te houden. 

 

Onze restaurants zijn weer geopend volgens de richtlijnen van het RIVM en daardoor met een beperkte capaciteit. Voor binnen is het noodzakelijk om voorafgaand te reserveren. Voor reserveringen kun je contact opnemen via 073 - 53 43 541 of reserveer hier jouw tafel.

De supermarkt is ook open voor jouw (vergeten) boodschappen. Ook kun je maaltijden afhalen bij de snackbar. 

Het zwembad is weer geopend volgens de richtlijnen van het RIVM. Gezien de beperkte capaciteit, zijn er zwemblokken van een uur ingesteld. Reserveren is verplicht bij de receptie. 

Het animatieprogramma is aangepast in frequentie. Het gaat om faciliterende activiteiten. 

Voor dit soort situaties dien je een beroep te doen op jouw eigen reis- en/of annuleringsverzekering.

Indien je al een reservering hebt staan, kan deze over het algemeen doorgaan. Mocht dit niet het geval zijn, dan nemen wij contact met je op. Wil je een nieuwe reservering plaatsen, kan dit vanaf bezoekdatum 1 september 2020. 

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt jouw vragen altijd telefonisch of per e-mail stellen (088-9000360 of info@libemafunfactory.nl

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel langer dan je van ons gewend bent.  Houd ook rekening met een langere verwerkingstijd, waarvoor onze excuses. 

Help ons en andere gasten door alleen telefonisch contact met ons op te nemen als dat strikt noodzakelijk is en niet kan wachten. Alvast bedankt voor je begrip. 

Contact