Sint on Ice

Maak de Sinterklaas-beleving compleet in Dierenbos

15% korting en gratis tickets voor Sint on Ice bij jouw verblijf

Van 22 t/m 24 november 2019 vindt bij het naastgelegen Autotron 's-Hertogenbosch hét Sinterklaasfeest van het jaar plaats: Sint on Ice. Overnacht tijdens Sint on Ice in Vakantiepark Dierenbos en ontvang gratis tickets voor het hele gezin en 15% korting op jouw verblijf!

Gratis tickets voor Sint on Ice

Oh, kom er eens kijken... Ontvang bij het boeken van jouw verblijf in Vakantiepark Dierenbos niet alleen 15% korting, maar ook gratis tickets voor Sint on Ice voor het hele gezin! De hele avond wordt gepresenteerd door niemand minder dan Jim Bakkum en Bettina Holwerda!

Verleng de winterse sfeer van Sint on Ice in Vakantiepark Dierenbos waar de pieten ook te vinden zijn! Geniet met het hele gezin van een sfeervolle omgeving in gezellige accommodaties. Misschien laten de pieten hier wel een leuke verrassing voor je achter. Daag je familie uit voor een potje bowlen of ga lekker zwemmen in het overdekte zwembad. Grijp je kans om de pieten en Jibo te ontmoeten en lekker samen te dansen. Sluit je dag af met een heerlijk diner in restaurant de Boswachtershoeve en met een beetje geluk kookt chefkok-piet voor jou het speciale Sinterklaas-gerecht!

Actievoorwaarden Sint on Ice

Een verblijf bij Vakantiepark Dierenbos gaat samen met gratis tickets voor Sint on Ice voor het hele gezin én 15% korting op accommodaties. Deze actie heeft de volgende voorwaarden:

  • Actie is te boeken van 10 september t/m 21 november 2019
  • Actie geldt enkel voor een verblijf in de volgende periodes:
    • 18 t/m 25 november 2019 (week)
    • 22 t/m 29 november 2019 (week)
    • 22 t/m 25 november 2019 (weekend)
  • Vermeld het gewenste aantal tickets en datum voor Sint on Ice in het opmerkingenveld tijdens het maken van je reservering
  • Later wordt er contact met je opgenomen om de tickets daadwerkelijk te reserveren

Gratis AttractiePas

Bij alle acommodaties in Dierenbos ontvang je gratis de AttractiePas, waarmee je onbeperkt toegang hebt tot Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk. Daarnaast kun je tijdens je verblijf gratis naar nog veel meer dagattracties.

Speciaal sinterklaas menu

Tijdens deze periode kun je kiezen voor een speciaal Sinterklaas menu. Geniet optimaal van de sfeer en laat je na een winterse maaltijd verrassen met een lekker nagerecht. 

Bekijk menu

Boek nu je verblijf met 15% korting

Vakanties zoeken