Kerstvakantie

Geniet van een heerlijke kerstvakantie tussen de bosdieren

Geniet van een warme en gezellige kerst bij Dierenbos

De feestdagen staan weer voor de deur en wat is er nu leuker dan deze dagen met het hele gezin door te brengen in een vakantiehuis op Dierenbos. Beleef kerst in een bosrijke omgeving, omringd door dieren in het altijd gezellige Brabant. Begin de dag met een lekker ontbijt bij de accommodatie, maak een wandeling door de prachtige omgeving, neem een duik in het overdekte zwembad en doe mee aan de activiteiten van het animatieteam.

Parkfaciliteiten

Ook tijdens de kerstvakantie is er genoeg te beleven op Vakantiepark Dierenbos. Tijdens deze koude periode van het jaar is het heerlijk om even op de warmen in het verwamde binnenzwembad. Daarnaast kun je ook een potje bowlen op de bowlingbaan, een kijkje nemen op de kinderboerderij, dieren verzorgen en meedoen met de activiteiten van het animatieteam.

Een dagje weg?

Wil je er ook een dagje op uit? Bij je verblijf op Vakantiepark Dierenbos ontvang je de gratis AttractiePas. Met deze pas heb je gratis toegang tot diverse dagattracties, waaronder Safaripark Beekse Bergen.

Ga deze kerst voor gezellige vakantie tussen de bosdieren in het prachtige Brabantse landschap. Boek nu een accommodatie en beleef een bijzondere kerstvakantie op Vakantiepark Dierenbos!

Een onvergetelijke kerstvakantie

Een warme kerstvakantie bij Dierenbos