Kerstvakantie

Geniet van een heerlijke kerstvakantie tussen de bosdieren

Geniet van een warme en gezellige kerst bij Dierenbos

De feestdagen staan weer voor de deur en wat is er nu leuker dan deze dagen met het hele gezin door te brengen in een vakantiehuis op Dierenbos. Beleef kerst in een bosrijke omgeving, omringd door dieren in het altijd gezellige Brabant. Begin de dag met een lekker ontbijt bij de accommodatie, maak een wandeling door de prachtige omgeving, neem een duik in het overdekte zwembad en doe mee aan de activiteiten van het animatieteam.

Activiteiten tijdens de feestdagen

Kerstbrunch

Deze kerst biedt Vakantiepark Dierenbos weer een heerlijke kerstbrunch aan. Op Eerste Kerstdag kun je tussen 11.00 en 14.00 uur genieten van de kerstbrunch in het restaurant. Wil je dit niet missen? Reserveer dan alvast een tafel via 073-534 35 36 of receptie@dierenbos.nl. Betalen voor de reservering kan ter plaatse in het restaurant.

Bekijk kerstbrunch

Nieuwsjaarsduik

nieuwjaarsduik-poster-vakantiepark-dierenbos.jpg

Op 1 januari 2019 wordt een Nieuwjaarsduik georganiseerd. Om precies 12.00 uur duiken we samen het nieuwe jaar in! Na de duik kun je lekker opwarmen met warme chocolademelk en een kop erwtensoep. We verzamelen op het Nieuwjaarsplein. Vanuit daar gaan alle deelnemers richting de speelvijver om een duik te wagen. De toegang is geheel gratis en je krijgt na afloop gratis toegang tot het binnenzwembad. Inschrijven is niet nodig.

Parkfaciliteiten

Ook tijdens de kerstvakantie is er genoeg te beleven op Vakantiepark Dierenbos. Tijdens deze koude periode van het jaar is het heerlijk om even op de warmen in het verwamde binnenzwembad. Daarnaast kun je ook een potje bowlen op de bowlingbaan, een kijkje nemen op de kinderboerderij, dieren verzorgen en meedoen met de activiteiten van het animatieteam.

Een dagje weg?

Wil je er ook een dagje op uit? Bij je verblijf op Vakantiepark Dierenbos ontvang je de gratis AttractiePas. Met deze pas heb je gratis toegang tot diverse dagattracties, waaronder Safaripark Beekse Bergen en Sportiom ’s-Hertogenbosch.

Ga deze kerst voor gezellige vakantie tussen de bosdieren in het prachtige Brabantse landschap. Boek nu een accommodatie en beleef een bijzondere kerstvakantie op Vakantiepark Dierenbos!

Een onvergetelijke kerstvakantie

Een warme kerstvakantie bij Dierenbos