Van uitgebreid diner tot snelle hap in de snackbar

Na een dagje in een van de attractieparken of een actieve dag op het vakantiepark heb je natuurlijk honger gekregen. Op Vakantiepark Dierenbos zijn er voldoende mogelijkheden om deze honger te stillen. Zo kun je dineren in restaurant de Boswachtershoeve, een frietje halen in de snackbar of zelf je boodschappen doen in de supermarkt. Echt even ontspannen? Geniet dan van een heerlijke High Tea!

Restaurant

Voor een heerlijke lunch of diner hoef je het vakantiepark niet te verlaten. In het hoofdgebouw vind je namelijk het restaurant. Het restaurant heeft plek voor grote en kleine gezelschappen. Je kunt hier terecht voor zowel een klein hapje als een uitgebreide maaltijd.

Bekijk onze nieuwe menukaart

High Tea

Kom tot rust en laat je verwennen met een heerlijke High Tea in het restaurant! Voor slechts € 19,95 per persoon geniet je van onbeperkt koffie en thee en verschillende hartige en zoete lekkernijen.

Een High Tea bij Dierenbos is dagelijks mogelijk van 11.00 tot 16.00 uur (met uitzondering van maandag en vrijdag). Reserveren is al mogelijk vanaf 2 personen, maar ook voor grotere groepen, feesten en partijen.

Een High Tea of diner reserveren?

Dat kan telefonisch via 073 - 53 43 541 (bereikbaar op maandag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur en van vrijdag t/m zondag van 10.00 tot 21.00 uur).

Openingstijden restaurant

Snackbar

Tijdens je verblijf op Vakantiepark Dierenbos wil je misschien ook wel eens een snelle gemakkelijke maaltijd, bijvoorbeeld op je aankomstdag of als je een dag vol activiteiten achter de rug hebt. Of natuurlijk gewoon als tussendoortje! Voor een snelle, maar smakelijke snack kun je een bezoekje brengen aan de snackbar van Vakantiepark Dierenbos. Hier is volop keuze uit lekkere snacks, zoals kaassoufflés, frikandellen,  kroketten en natuurlijk een frietje met mayonaise.

Openingstijden snackbar

receptie terras dierenbos snackbar

Boodschappenbos

Voor al je dagelijkse boodschappen hoef je het vakantiepark niet te verlaten. Op Dierenbos vind je namelijk ook supermarkt 'het Boodschappenbos'. Het Boodschappenbos beschikt over een volledig assortiment, waaronder een groente- en fruiteiland en een broodafdeling waar dagelijks vers brood en banket te vinden is. Daarnaast is er ook een groot aanbod aan speelgoed en lectuur in deze supermarkt.

Openingstijden supermarkt