Deze zomer geniet je in Brabant!

Deze zomer hoef je niet ver te reizen voor een zonnige vakantie in een prachtige omgeving, je vindt dit namelijk op Vakantiepark Dierenbos in Noord-Brabant. Het vakantiepark ligt in een bosrijke omgeving en beschikt over diverse vakantiehuizen voor zowel kleine als grote gezelschappen. Het vakantiepark biedt genoeg faciliteiten om jou een onbezorgde en onvergetelijke zomervakantie te bezorgen.

Afkoelen in het water

In de zomervakantie wordt het genieten op Vakantiepark Dierenbos. Is het een dag erg warm? Koel dan af in het buitenzwembad of de zwemvijver. Wil je toch liever binnen zwemmen? Ook dat kan! Daarnaast beschikt het park over een kinderboerderij, bowlingbaan, midgetgolfbaan, voetbalveld, diverse speeltuinen en staat er iedere dag een animatieteam voor je klaar om jou de vakantie van je leven te bezorgen.

Dieren verzorgen

Op Vakantiepark Dierenbos kom je overal dieren tegen. Daarnaast is er ook een kinderboerderij op het vakantiepark. De dieren kun je niet alleen bekijken, maar je mag ze ook aaien en verzorgen. Durf jij ze uit je hand te laten eten?

Een dagje op pad?

In de omgeving van Vakantiepark Dierenbos vind je diverse leuke dagattracties en als vakantieparkgast kun jij deze dagattracties gratis bezoeken met de Attractiepas. Deze pas krijg je gratis bij een verblijf in een vakantiehuis of vakantietent en geeft je onder andere toegang tot Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk Nuenen.

Twijfel niet langer en boek een verblijf tijdens de zomervakantie en geniet van alles dat Vakantiepark Dierenbos te bieden heeft. Een luxe vakantie, gewoon in Brabant!

Een onvergetelijke zomervakantie

Een heerlijke zomervakantie bij Dierenbos