Voorjaarsvakantie

Geniet van een heerlijke voorjaarsvakantie tussen de bosdieren

Geniet in de voorjaarsvakantie van een bosrijke omgeving

De voorjaarsvakantie is het moment om er even tussenuit te gaan en Vakantiepark Dierenbos is dé bestemming hiervoor. Vlak naast het gastvrije ’s-Hertogenbosch, in een prachtige bosrijke omgeving kun je genieten van een heerlijke vakantie. Neem een duik in het binnenzwembad, bezoek de kinderboerderij, doe mee met de activiteiten van het animatieteam of ontdek de prachtige Brabantse omgeving op de fiets.

Bosdierenthema

Vakantiepark Dierenbos is een gethematiseerd vakantiepark waar het thema ‘bosdieren’ overal terug te vinden is. Zo kom je bosdieren tegen in het park en komen deze dieren ook bij de accommodaties terug. Alle vakantiehuizen liggen in een bosrijke omgeving en op loopafstand van alle parkfaciliteiten. 

Parkfaciliteiten

Tijdens je verblijf op Vakantiepark Dierenbos zal er van verveling geen sprake zijn, er is namelijk genoeg te doen. Zo kun je naar de kinderboerderij, spelen in de speeltuin, dieren verzorgen, de omgeving ontdekken tijdens een fiets- of wandeltocht en midgetgolfen. Daarnaast kun je zwemmen in het binnenzwembad, een balletje gooien op de bowlingbaan en meedoen met de activiteiten van het animatieteam.

Een dagje weg?

Wil je er een dagje tussenuit? Geen probleem! Bij jouw verblijf in een van onze accommodaties ontvang je gratis de AttractiePas. Met deze pas krijg je gratis en onbeperkt toegang tot diverse dagattracties, waaronder Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk Nuenen.

Een heerlijke voorjaarsvakantie

Een heerlijke voorjaarsvakantie bij Dierenbos