Sinterklaas

Geniet van een sinterklaasweekend tussen de bosdieren

Sinterklaas vier je samen op Vakantiepark Dierenbos

Als Sinterklaas en zijn pieten weer in het land zijn betekent dit veel gezelligheid, cadeautjes uitpakken en strooigoed eten. En wat is er leuker dan deze periode samen doorbrengen? Tijdens deze koude periode is het goed vertoeven in een vakantiehuis op Dierenbos en is er genoeg te doen op en rond het vakantiepark.

15% korting op je verblijf en gratis tickets voor Sint on Ice

Van 22 t/m 24 november 2019 vindt bij het naastgelegen Autotron 's-Hertogenbosch hét Sinterklaasfeest van het jaar plaats: Sint on Ice. Overnacht tijdens Sint on Ice in Vakantiepark Dierenbos en ontvang gratis tickets voor het hele gezin en 15% korting op jouw verblijf!

Ontdek meer

Sinterklaasactiviteiten

Tijdens het Sinterklaasweekend staan er speciale Sinterklaasactiviteiten op het animatieprogramma. Zo kun je meedoen met de pietendisco, je eigen schoentje knutselen, pepernoten bakken, je door een echte piet laten schminken en meedoen aan de pieten school. Haal jij alle opdrachten? Dan ben jij een echte hulppiet en ontvang je jouw pietendiploma!

Neem een duik

Vind je het buiten te koud? Warm dan op in het verwarmde, overdekte zwembad op het vakantiepark. Wil je liever de strijd aangaan op de bowlingbaan? Ook dit kan! Daarnaast staat het animatieteam met leuke activiteiten klaar om jou de vakantie van je leven te bezorgen.

Maak van de Sinterklaasperiode een vakantie, boek nu een verblijf in een van onze accommodaties en geniet met het hele gezin van een bijzondere vakantie.

Een onvergetelijk sinterklaasweekend

Een gezellig sinterklaasweekend bij Dierenbos