Sinterklaas

Geniet van een sinterklaasweekend tussen de bosdieren

Sinterklaas vier je samen op Vakantiepark Dierenbos

Als Sinterklaas en zijn pieten weer in het land zijn betekent dit veel gezelligheid, cadeautjes uitpakken en strooigoed eten. En wat is er leuker dan deze periode samen doorbrengen in Vakantiepark Dierenbos? Tijdens deze koude periode is het prima om te vertoeven in een vakantiehuis op Dierenbos en ook in deze periode is er genoeg te doen op en rond het vakantiepark.

Sinterklaasactiviteiten

Tijdens het Sinterklaasweekend staan er speciale Sinterklaasactiviteiten op het animatieprogramma. Zo kun je meedoen met de pietendisco, je eigen schoentje knutselen, pepernoten bakken, je door een echte piet laten schminken en meedoen aan de pieten school. Haal jij alle opdrachten? Dan ben jij een echte hulppiet en ontvang je jouw pietendiploma!

Pieten op bezoek

Tijdens het verblijf van Sinterklaas en zijn pieten in Nederland kan een bezoek aan Vakantiepark Dierenbos natuurlijk niet ontbreken. Daarom zullen er een aantal pieten naar Dierenbos komen. Zij zijn vooral bij de receptie te vinden, want deze hulppieten willen de medewerkers graag een handje helpen. Wil je dat de pieten ook een bezoek brengen aan jouw huisje? Bekijk dan het animatieprogramma voor meer informatie!

Ga naar animatie en bekijk alle Sinterklaasactiviteiten

Neem een duik

Vind je het buiten te koud? Warm dan op in het verwarmde, overdekte zwembad op het vakantiepark. Wil je liever de strijd aangaan op de bowlingbaan? Ook dit kan! Daarnaast staat het animatieteam met leuke activiteiten klaar om jou de vakantie van je leven te bezorgen.

Maak van de Sinterklaasperiode een vakantie, boek nu een verblijf in een van onze accommodaties en geniet met het hele gezin van een bijzondere vakantie.

Een onvergetelijk sinterklaasweekend

Villa Alpaca

  • center_focus_strong 96 m2
  • hotel 4 slaapkamers
  • wc 8 personen

Altijd op de hoogte blijven?

16933 mensen ontvangen al aanbiedingen via e-mail

Een gezellig sinterklaasweekend bij Dierenbos

Extra aanbiedingen

Lastminutes

Er snel nog tussenuit? Bij Vakantiepark Dierenbos profiteer je van de scherpste lastminute aanbiedingen voor een onvergetelijke vakantie!

Bekijk aanbieding