Pinksteren

Geniet van een lang pinksterweekend tussen de bosdieren

Maak van het pinksterweekend een korte vakantie

Met Pinksteren verblijven op Vakantiepark Dierenbos? Dat is een goed idee! Het lange pinksterweekend is het uitgelezen moment om er even tussenuit te gaan. Geniet van het lentezonnetje in een prachtige bosrijke omgeving en kom even helemaal tot rust. Ontdek de mooie Brabantse omgeving tijdens een fiets- of wandeltocht, neem een duik in het zwembad of ga gezellig bowlen.

Genoeg te beleven!*

Voor kinderen is er op het park genoeg te doen. Zij kunnen meedoen met de activiteiten van het animatieteam, de dieren op het park ontmoeten en spelen in de verschillende speeltuinen. Daarnaast zijn er ook genoeg activiteiten voor het hele gezin, zo kun je gaan zwemmen in het binnenzwembad, een potje midgetgolfen, de strijd aangaan op de bowlingbaan en gezellig samen iets gaan eten in het restaurant.

Een dagje op pad?*

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een dagje weg te gaan. Met de gratis AttractiePas die je krijgt wanneer je verblijft in een van onze vakantiehuizen of vakantietenten heb je gratis en onbeperkt toegang tot diverse dagattracties. Zo kun je met deze pas onder andere naar Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk Nuenen. 

* Gezien de coronamaatregelen is op dit moment nog niet bekend welke faciliteiten geopend zullen zijn.

Een heerlijk pinksterweekend

Een uniek pinksterweekend bij Dierenbos