Pasen

Geniet van een onvergetelijk paasweekend tussen de bosdieren

Beleef Pasen tussen de bosdieren op Vakantiepark Dierenbos

Het paasweekend is het uitgelezen moment om er even tussenuit te gaan en waar kun je beter van het lentezonnetje genieten dan op Vakantiepark Dierenbos?  Begin de dag met een gezellig paasontbijt, maak een boswandeling, doe mee met de activiteiten van het animatieteam, neem een duik in het zwembad, maak een fietstocht en geniet van de prachtige bosrijke omgeving.

Genoeg te doen!

Tijdens het paasweekend is er van alles te doen op Vakantiepark Dierenbos. Zo kun je midgetgolfen, bowlen, zwemmen, fietsen en spelen in de speeltuinen. Daarnaast kun je een kijkje nemen bij de bosdieren die je overal op het vakantiepark tegenkomt en op de kinderboerderij. Je kunt de dieren aaien en mag ze zelfs verzorgen! Tot slot kun je meedoen met alle leuke activiteiten van het animatieteam.

Paasactiviteiten

Tijdens het paasweekend zijn er naast de reguliere activiteiten van het animatieteam ook speciale paasactiviteiten! Zo kun je bijvoorbeeld eieren versieren, meedoen aan de paas speurtocht, jezelf laten schminken, een paasbezoek brengen aan de dieren, paaseieren zoeken en nog veel meer! 

Geniet van een heerlijke paasbrunch
Op Eerste Paasdag kun je genieten van een heerlijke brunch in het restaurant van 11.30 tot 14.00 uur. Je hebt tijdens de brunch keuze uit diverse broodsoorten, zoet en hartig beleg, warme en koude gerechten en een dessertbuffet. Warme dranken en jus d'orange zijn inbegrepen in dit arrangement.

Volwassenen: €29,95
Kinderen (4 t/m 12 jaar): €14,95 

Reserveren is noodzakelijk en kan via 073-5343536, receptie@dierenbos.nl of bij de receptie van Vakantiepark Dierenbos.

Gratis bowlen tijdens Pasen

Neem het op tegen je familie in een spannend potje bowlen bij Vakantiepark Dierenbos. Als je jouw paasweekend viert bij Dierenbos, ontvang je nu een uur gratis bowlen, inclusief koffie en gebak! Boek jouw vakantie nu hieronder.

Actievoorwaarden

  • Aanbieding is alleen geldig op aankomsten tussen 5 april en 3 mei 2019
  • Je ontvangt 1 uur bowlen + koffie en gebak voor het gezelschap
  • Tijdens het inchecken dient men een baan te reserveren
  • Bowlen geschiedt op basis van beschikbaarheid
  • Niet geldig voor kampeerplaatsen en op reeds gemaakte boekingen
  • Niet geldig i.c.m. andere acties, m.u.v. lastminutes
  • Verblijfsduur tot maximaal 28 dagen.

Een onvergetelijk paasweekend

Een onvergetelijk paasweekend bij Dierenbos

Zwemmen

Vakantiepark Dierenbos beschikt over een binnen- en buitenzwembad en een zwem- en speelvijver.

Meer