Pasen

Geniet van een onvergetelijk paasweekend tussen de bosdieren

Beleef Pasen tussen de bosdieren op Vakantiepark Dierenbos

Het paasweekend is het uitgelezen moment om er even tussenuit te gaan en waar kun je beter van het lentezonnetje genieten dan op Vakantiepark Dierenbos?  Begin de dag met een gezellig paasontbijt, maak een boswandeling, doe mee met de activiteiten van het animatieteam, neem een duik in het zwembad, maak een fietstocht en geniet van de prachtige bosrijke omgeving.

Genoeg te doen!*

Tijdens het paasweekend is er van alles te doen op Vakantiepark Dierenbos. Zo kun je midgetgolfen, bowlen, zwemmen, fietsen en spelen in de speeltuinen. Daarnaast kun je een kijkje nemen bij de bosdieren die je overal op het vakantiepark tegenkomt en op de kinderboerderij. Je kunt de dieren aaien en mag ze zelfs verzorgen! Tot slot kun je meedoen met alle leuke activiteiten van het animatieteam.

Paasactiviteiten*

Tijdens het paasweekend zijn er naast de reguliere activiteiten van het animatieteam ook speciale paasactiviteiten! Zo kun je bijvoorbeeld eieren versieren, meedoen aan de paas speurtocht, een paasbezoek brengen aan de dieren, paaseieren zoeken en nog veel meer! 

* Gezien de coronamaatregelen is op dit moment nog niet bekend welke faciliteiten geopend zullen zijn.

Een onvergetelijk paasweekend

Een onvergetelijk paasweekend bij Dierenbos