Meivakantie

Geniet van lentekriebels tijdens de meivakantie bij Dierenbos

De meivakantie is hét moment om er even tussenuit te gaan. De zon laat zich steeds meer zien en de T-shirts kunnen weer uit de kast worden gehaald! Wil jij genieten van de lentezon in een prachtige Brabantse omgeving tussen de bosdieren? Dan zit je goed bij Vakantiepark Dierenbos. Alle vakantiehuizen liggen in een bosrijke omgeving en op loopafstand van alle parkfaciliteiten. Daarnaast kom je in het park diverse bosdieren tegen en is er een kinderboerderij waar je dieren mag aaien en zelfs mag helpen verzorgen.

Genoeg te beleven!*

Deze meivakantie zal er van verveling geen sprake zijn, er is namelijk van alles te doen op Vakantiepark Dierenbos. Zo kun je een duik nemen in het zwembad, de omgeving ontdekken op de fiets, (bos)dieren ontmoeten, dieren verzorgen, de strijd aangaan op de bowlingbaan of tijdens een potje midgetgolf, spelen in de speeltuinen en meedoen met de activiteiten van het animatieteam. Natuurlijk kun je op Vakantiepark Dierenbos ook gezellig een hapje eten in het restaurant in de Boswachtershoeve of een snelle hap halen bij de snackbar. Daarnaast is er voor alle dagelijkse benodigdheden een supermarkt aanwezig op het vakantiepark. 

Een dagje op pad?*

Een dagje zwemmen, op safari gaan of een dierentuin bezoeken? Geen probleem! Bij jouw verblijf in een van onze vakantiehuizen of vakantietenten ontvang je gratis de AttractiePas. Met deze pas krijg je gratis en onbeperkt toegang tot diverse dagattracties, waaronder Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk Nuenen.

* Gezien de coronamaatregelen is op dit moment nog niet bekend welke faciliteiten geopend zullen zijn.

Een heerlijke meivakantie

Een heerlijke meivakantie bij Dierenbos