Herfstvakantie

Geniet van een heerlijke herfstvakantie tussen de bosdieren

Een bijzondere herfstvakantie in een bosrijke omgeving

Ga er deze herfstvakantie tussenuit en verblijf in de prachtige bosrijke omgeving van Vakantiepark Dierenbos in Brabant. Tijdens de herfst is het prima om te vertoeven in een vakantiehuis en op het vakantiepark is er ook in deze periode van het jaar genoeg te doen! Maak een boswandeling, duik in het overdekte zwembad, ontmoet de verschillende dieren die op het park leven of ga de strijd aan op de bowlingbaan.

Genoeg te beleven!

Ga je zwemmen, bowlen, dieren verzorgen, meedoen met de activiteiten van het animatieteam of doe je een dag rustig aan en wil je ’s avonds genieten van een heerlijk diner? Het kan allemaal! Vakantiepark Dierenbos beschikt over een restaurant, snackbar en een supermarkt. Je hoeft het terrein dus niet te verlaten voor je dagelijkse voorzieningen.

Bezoek 's-Hertogenbosch

Dierenbos ligt slechts op een kwartiertje rijden van de vestingstad 's-Hertogenbosch! In deze bourgondische Brabantse stad is van alles te beleven. Beklim de Sint-Jan, geniet van de gastvrijheid in de Korte Putstraat of shop 'till you drop in de vele winkels die de stad kent. 

Een dagje uit?

Wil je een dagje weg? Als gast op vakantiepark Dierenbos kun je voordelig naar een aantal dagattracties in de buurt gaan. Je ontvangt bij je verblijf in een vakantiehuis of vakantietent namelijk de gratis AttractiePas. Hiermee krijg je gratis en onbeperkt toegang tot diverse dagattracties, Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk Nuenen.

Deze herfstvakantie geniet je in de Brabantse bosrijke omgeving op Vakantiepark Dierenbos. Wacht niet langer en boek nu een accommodatie!

Een onvergetelijke herfstvakantie

Een heerlijke herfstvakantie bij Dierenbos