Hemelvaart

Geniet van een hemelvaartweekend tussen de dieren

Helemaal tot rust komen tijdens het lange Hemelvaartweekend

Het Hemelvaartweekend is het uitgelezen moment om even helemaal tot rust te komen. Waar kun je dit beter doen dan in de Brabantse bosrijke omgeving van Vakantiepark Dierenbos. Begin de dag met een heerlijke boswandeling, ontdek de omgeving op de fiets, ontmoet de bosdieren op het park, neem een duik in het zwembad en geniet van een heerlijk diner in het restaurant de Boswachtershoeve; dit is een vakantie op Vakantiepark Dierenbos.

Voorzieningen*

Natuurlijk hoef je niet het hele weekend stil te zitten. Er is namelijk genoeg te doen op Vakantiepark Dierenbos. Zo kun je onder andere gaan zwemmen in het binnenzwembad, een potje midgetgolfen, een balletje gooien op de bowlingbaan, spelen in de diverse speeltuinen, de dieren op het park ontmoeten en verzorgen en meedoen met de activiteiten van het animatieteam. Ook is het mogelijk een hapje te eten en boodschappen te doen op het vakantiepark. Het park beschikt namelijk over een restaurant, snackbar en een supermarkt. Zo hoef je het park niet te verlaten voor je dagelijkse boodschappen.

Een dagje uit?*

Wil je het park toch verlaten om een dagje uit te gaan? Dat kan erg voordelig wanneer je verblijft op Vakantiepark Dierenbos. Als je een vakantiehuis of vakantietent boekt ontvang je namelijk gratis de AttractiePas. Deze pas geeft je gratis en onbeperkt toegang tot diverse dagattracties, waaronder Safaripark Beekse Bergen en ZooParc Overloon. 

* Gezien de coronamaatregelen is op dit moment nog niet bekend welke faciliteiten geopend zullen zijn.

Een onvergetelijke Hemelvaart

Een uniek hemelvaartweekend bij Dierenbos