Zwemmen

Waterpret voor het hele gezin

Neem een frisse duik op Vakantiepark Dierenbos

Bij Vakantiepark Dierenbos kun je altijd een frisse duik nemen! Gasten hebben gratis en onbeperkt toegang tot alle zwembaden van het vakantiepark. Bij mooi weer kun je een heerlijke duik nemen in de zwem- en speelvijver met ligweide. Is het iets minder mooi weer? Neem dan een duik in het overdekte en verwarmde binnenzwembad met glijbaan en stroomversnellingen!

Zwem- en speelvijver

Tijdens je vakantie op Vakantiepark Dierenbos heb je diverse mogelijkheden om lekker te gaan zwemmen. Bij de zwem- en speelvijver kun je heerlijk zwemmen in het water of spelen in het zand. Terwijl kinderen hier hun gang gaan en een zandkasteel bouwen kun je als ouder even uitrusten op je handdoek in de ligweide. Dat wordt een heerlijke dag!

Zwemreglement

Het algemeen reglement zwembaden is van toepassing op alle bezoekers van Vakantiepark Dierenbos. Bekijk hieronder het zwembad reglement.

Algemeen reglement zwemmen

Zwemmen omwonenden

Verblijf je niet op het park? Ook dan ben je van harte welkom in ons zwembad. Na het kopen van een kaartje bij de receptie kun je gebruikmaken van het binnenzwembad. Na sluiting van de receptie kun je terecht bij de bar om daar een zwemkaartje te kopen.

*Tijdens de schoolvakanties (zowel Noord, Midden als Zuid) is het binnenbad voor dagrecreanten gesloten.

Prijzen bezoekers

Kinderen 0 t/m 2 jaar gratis
3 jaar en ouder € 4,- per persoon
Tienbadenkaart € 32,- per kaart
dierenbos_kinderen_zwemmen_rennen-2.jpg

Nóg meer waterpret

Naast de zwemmogelijkheden bij Dierenbos zijn er meer plekken in de omgeving waar je met de kinderen een duik kunt nemen. Gasten van Vakantiepark Dierenbos hebben namelijk gratis en onbeperkt toegang tot Speelland Beekse Bergen.