Zwemmen

Waterpret voor het hele gezin

Neem een frisse duik op Vakantiepark Dierenbos

Bij Vakantiepark Dierenbos kun je altijd een frisse duik nemen! Gasten hebben gratis en onbeperkt toegang tot alle zwembaden van het vakantiepark. Bij mooi weer kun je een heerlijke duik nemen in ons buitenbad of de zwem- en speelvijver met ligweide. Is het iets minder mooi weer? Neem dan een duik in het overdekte en verwarmde binnenzwembad met glijbaan en stroomversnellingen!

Zwem- en speelvijver

Tijdens je vakantie op Vakantiepark Dierenbos heb je diverse mogelijkheden om lekker te gaan zwemmen. Bij de zwem- en speelvijver of het buitenbad kun je heerlijk zwemmen in het water of spelen in het zand. Terwijl kinderen hier hun gang gaan en een zandkasteel bouwen kun je als ouder even uitrusten op je handdoek in de ligweide. Dat wordt een heerlijke dag! Bekijk de actuele openingstijden van de zwem- en speelvijver. 

Zwemreglement

Het algemeen reglement zwembaden is van toepassing op alle bezoekers van Vakantiepark Dierenbos. Bekijk hieronder het zwembad reglement.

Algemeen reglement zwemmen

Zwemmen omwonenden

Verblijf je niet op het park en wil je graag komen zwemmen? Dan ben je buiten de schoolvakanties van harte welkom in ons binnenbad. Let op: In alle schoolvakanties van Nederland is ons zwembad gereserveerd voor verblijfsgasten en is het helaas niet mogelijk om te komen zwemmen. Bekijk de Nederlandse schoolvakanties hier.

Na het kopen van een kaartje bij de receptie kun je van ons binnenbad gebruik maken. De verkoop van kaartjes gebeurd op basis van beschikbaarheid.

Prijzen bezoekers

Kinderen 0 t/m 2 jaar gratis
3 jaar en ouder € 4,- per persoon
Tienbadenkaart € 32,- per kaart


Openingstijden bezoekers*

Maandag 11.00 uur - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 uur - 16.00 uur
Woensdag 10.00 uur - 18.00 uur
Donderdag 10.00 uur - 16.00 uur
Vrijdag 10.00 uur - 20.00 uur
Zaterdag 10.00 uur - 20.00 uur
Zondag 10.00 uur - 18.00 uur

*Let op: In alle schoolvakanties van Nederland is ons zwembad gereserveerd voor verblijfsgasten en is het helaas niet mogelijk om te komen zwemmen. Bekijk de Nederlandse schoolvakanties hier.

dierenbos_kinderen_zwemmen_rennen-2.jpg

Nóg meer waterpret

Naast de zwemmogelijkheden bij Dierenbos zijn er meer plekken in de omgeving waar je met de kinderen een duik kunt nemen. Gasten van Vakantiepark Dierenbos hebben namelijk gratis en onbeperkt toegang tot Speelland Beekse Bergen.