Neem een frisse duik op Vakantiepark Dierenbos

Bij Vakantiepark Dierenbos kun je altijd een frisse duik nemen! Gasten hebben gratis en onbeperkt toegang tot alle zwembaden van het vakantiepark. Bij mooi weer kun je een heerlijke duik nemen in de zwem- en speelvijver met ligweide. Is het iets minder mooi weer? Neem dan een duik in het overdekte en verwarmde binnenzwembad met glijbaan en stroomversnellingen!

Zwembaden

Verwarmd binnenbad

Naast de zwem- en speelvijver vind je op Vakantiepark Dierenbos ook een heerlijk verwarmd binnenbad. Gedurende het hele jaar kun je een duik nemen in het overdekte binnenzwembad met glijbaan en een jetstream. Het water heeft een heerlijke aangename temperatuur. Bekijk bij de openingstijden de actuele openingstijden van het binnenzwembad.

Openingstijden binnenzwembad

Buitenbad

Het buitenbad is alleen geopend in juli en augustus bij mooi weer. Wil je zeker weten of het buitenbad open is? Neem dan contact op met de receptie (073-5343536).

Zwem- en speelvijver

Tijdens je vakantie op Vakantiepark Dierenbos heb je diverse mogelijkheden om lekker te gaan zwemmen. Bij de zwem- en speelvijver kun je heerlijk zwemmen in het water of spelen in het zand. Terwijl kinderen hier hun gang gaan en een zandkasteel bouwen kun je als ouder even uitrusten op je handdoek in de ligweide. Dat wordt een heerlijke dag!

Zwemreglement

Het algemeen reglement zwembaden is van toepassing op alle bezoekers van Vakantiepark Dierenbos. Bekijk hieronder het zwembad reglement.

Algemeen reglement zwemmen

Zwemmen omwonenden

Ook bezoekers kunnen komen zwemmen!

Omwonenden kunnen ook komen zwemmen op Vakantiepark Dierenbos. Na het kopen van een kaartje bij de receptie kun je gebruikmaken van het binnen- en buitenzwembad. Het buitenbad kent beperkte openingstijden. Wil je weten of het buitenbad open is? Neem dan contact op met de receptie (073-5343536).

Prijzen bezoekers

Kinderen 0 t/m 2 jaar gratis
3 jaar en ouder € 4,- per persoon
Tienbadenkaart € 32,- per kaart
receptie vakantiepark dierenbos

Nóg meer waterpret

Naast de zwemmogelijkheden bij Dierenbos zijn er meer plekken in de omgeving waar je met de kinderen een duik kunt nemen. Gasten van Vakantiepark Dierenbos hebben namelijk gratis en onbeperkt toegang tot Speelland Beekse Bergen.