Sport en ontspanning

Een dagje actief bezig zijn of juist heerlijk ontspannen? 

In Vakantiepark Dierenbos zal het woord verveling niet vallen. De voorzieningen en faciliteiten die voor vermaak, inspanning of juist ontspanning zorgen zijn namelijk eindeloos. Jong en oud kan genieten van een diversiteit aan faciliteiten. Zo kun je op het vakantiepark bijvoorbeeld een fiets huren en de omgeving verkennen, een potje midgetgolfen of bowlen, de speeltuinen induiken met de kinderen of de hengel uitgooien in de visvijver.

Fietsen

Ontdek de omgeving

De mooie Brabantse groene omgeving van Vakantiepark Dierenbos is hét gebied voor een heerlijke fietstocht. Je kunt verschillende fietsroutes afleggen met elk een eigen thema. Zo kun je bijvoorbeeld de ‘Religieuze ontdekkingstocht Meijerij en Noordoost-Brabant’ doen, waarbij je langs Vught, Sint-Michielsgestel en Maaskantje komt. Vakantiepark Dierenbos beschikt daarnaast ook over een VVV-agentschap, waardoor je er een uitgebreid assortiment aan folders, brochures, en fiets- en wandelroutes vindt.

Fietsverhuur

Op Vakantiepark Dierenbos is het mogelijk om zelf je fietsen mee te nemen. Voor elektrische fietsen is er een ION-oplaadpunt aanwezig op het park. Het is tevens ook mogelijk om fietsen te huren bij Dierenbos. Bekijk hiervoor ons aantrekkelijke fietsarrangement.

Bekijk fietsarrangement

Speeltuinen

Urenlang speelpret

Over Vakantiepark Dierenbos zijn zo’n 15 speeltuinen verdeeld. In deze speeltuinen kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Er zijn diverse klimrekken, glijbanen en andere speeltoestellen te vinden, van verveling zal dus zeker geen sprake zijn.

Natuurspeeltuin

Daarnaast vind je naast de kinderboerderij ook een natuurspeeltuin. Deze speeltuin bevat onder andere glijbanen, schommels en klimtoestellen. Hier hebben kinderen gegarandeerd uren speelplezier. Ouders kunnen vanaf het terras, onder het genot van een kopje koffie, een oogje in het zeil houden. Kunnen de kinderen maar geen genoeg krijgen van spelen? Breng dan ook eens een bezoek aan Speelland Beekse Bergen!

Bekijk Speelland Beekse Bergen

Sporten

Voor de actieve vakantiegangers zijn er verschillende sportieve faciliteiten aanwezig op het vakantiepark, zoals een voetbalveld, bowlingbaan, zwembad, of midgetgolfbaan.

Midgetgolf

Ga met het hele gezin de strijd aan op de midgetgolfbaan. Heb jij de slag te pakken en word jij de winnaar? Uiteraard staat gezelligheid voorop!

Prijs midgetgolf: € 3,75 p.p.

Bowlen

Op de bowlingbaan van Dierenbos, recht naast de horecagelegenheid, kun je genieten van een competitief potje bowlen met een lekker hapje en drankje!

Prijs bowlen: tussen 10:00 en 14:00 uur €18,00 per baan, tussen 14:00 en 21:00 uur €22,00 per baan.

Reserveringsformulier bowlen

Bowlen voor omwonenden

Verblijf je niet op Vakantiepark Dierenbos maar heb je zin om een potje te bowlen? Dat kan! Kijk hier voor meer informatie over alle arrangementen en prijzen.

Vissen

vakantiepark_dierenbos_jibo_visvijver.jpg

Gooi je hengel uit in de visvijver

Tijdens je vakantie lekker je hengel uitgooien in onze visvijver? Dat kan! Alle gasten van Vakantiepark Dierenbos mogen gebruikmaken van de visvijver. Je mag zoveel vissen aan de haak slaan als je wilt, maar de vangst meenemen is niet toegestaan. Een toezichthouder controleert in het seizoen regelmatig of alles volgens de vissersnormen verloopt. Op deze manier voorkomen we dat de vijver wordt leeggevist.

Terug naar alle parkfaciliteiten