6-persoons luxe kampeerplaats

  • honden toegestaan
  • elektra aansluiting
  • TV aansluiting
  • watertappunt
  • +/- 100 m²
  • 1 parkeerplaats

Een luxe kampeerplaats op Vakantiepark Dierenbos heeft een oppervlakte van circa 100 m² en beschikt over een 6 ampère (1380 W) stroompunt, aansluiting op CAI (televisie) en een eigen watertappunt. Je kunt hier gezellig kamperen, maar ook luxe ervaren. Deze luxe kampeerplaatsen liggen in een bosrijke omgeving. Daarnaast vind je alle parkfaciliteiten, waaronder het overdekte en verwarmde binnenzwembad, op loopafstand. Op een aantal velden vind je ook speeltoestellen. De TV-aansluiting is uitsluitend geschikt voor TV's jonger dan +/- 5 jaar. Zorg voor een degelijke coaxkabel met afgeschermde metalen pluggen.

Op deze kampeerplaats zijn geen caravans/campers toegestaan met een tandem-as of met een lengte van meer dan 7,75m.

Voorzieningen op loopafstand

Op loopafstand van de luxe kampeerplaatsen vind je toiletten en douches. Je kunt als kampeergast gratis gebruikmaken van deze sanitaire voorzieningen. Daarnaast is het op een aantal luxe kampeervelden mogelijk om je huisdier mee te nemen. 

Voordelig naar dagattracties tijdens je verblijf

Tijdens je kampeerverblijf op Vakantiepark Dierenbos heb je onbeperkt toegang tot Speelland Beekse Bergen. Wil je ook meerdere dagen van andere dagattracties genieten? Boek dan voordelig de AttractiePas* bij. Deze pas geeft je onbeperkt toegang tot diverse dagattracties waaronder Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk en ZooParc Overloon.

*De AttractiePas is inbegrepen bij een verblijf in een accommodatie (bijv. bungalow, chalet of lodgetent) van Dierenbos. Wanneer je op Vakantiepark Dierenbos verblijft met je eigen tent, caravan of camper, dan kun je de AttractiePas bijboeken tegen een speciaal tarief.

Laagste prijs?

Vakanties zoeken

Bij te boeken arrangementen

Extra aanbiedingen