6-persoons comfort kampeerplaats

  • honden toegestaan
  • elektra aansluiting
  • TV aansluiting
  • 100 m²
  • 1 parkeerplaats

De comfort kampeerplaats op Vakantiepark Dierenbos is een ruime kampeerplaats van 100 m². Deze kampeerplaats beschikt over een 6 ampère (1380 W) stroompunt en een aansluit op CAI (televisie). Deze kampeerplek ligt in een groene omgeving en op loopafstand van het restaurant, het overdekte en verwarmde zwembad en de speelvijver. Op een aantal kampeervelden staan er speeltoestellen. De comfort kampeerplaats biedt je alle comfort voor een heerlijke kampeervakantie met het hele gezin. De TV-aansluiting is uitsluitend geschikt voor TV's jonger dan +/- 5 jaar. Zorg voor een degelijke coaxkabel met afgeschermde metalen pluggen.

Op deze kampeerplaats zijn geen caravans/campers toegestaan met een tandem-as of met een lengte van meer dan 7,75m.

Voorzieningen op loopafstand

Als kampeerder op Vakantiepark Dierenbos kun je gratis gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen. In de moderne sanitairgebouwen vind je water, douches en toiletten. Deze gebouwen vinden zich op loopafstand van de kampeerplaatsen. Daarnaast is het bij enkele kampeerplaatsen toegestaan om een huisdier mee te nemen. 

Voordelig naar dagattracties tijdens je verblijf

Tijdens je kampeerverblijf op Vakantiepark Dierenbos heb je onbeperkt toegang tot Speelland Beekse Bergen. Wil je ook meerdere dagen van andere dagattracties genieten? Boek dan voordelig de AttractiePas* bij. Deze pas geeft je onbeperkt toegang tot diverse dagattracties waaronder Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk en ZooParc Overloon.

*De AttractiePas is inbegrepen bij een verblijf in een accommodatie (bijv. bungalow, chalet of lodgetent) van Dierenbos. Wanneer je op Vakantiepark Dierenbos verblijft met je eigen tent, caravan of camper, dan kun je de AttractiePas bijboeken tegen een speciaal tarief.

Laagste prijs?

Vakanties zoeken

Bij te boeken arrangementen

Extra aanbiedingen