6-persoons comfort kampeerplaats

  • honden toegestaan
  • elektra aansluiting
  • TV aansluiting
  • 115 m²
  • 1 parkeerplaats

De comfort kampeerplaats op Vakantiepark Dierenbos is een ruime kampeerplaats van 115 m². Deze kampeerplaats beschikt over een 16 ampère (3680 W) stroompunt en een aansluit op CAI (televisie). Deze kampeerplek ligt in een groene omgeving en op loopafstand van het restaurant, het overdekte en verwarmde zwembad en de speelvijver. Op een aantal kampeervelden staan er speeltoestellen. De comfort kampeerplaats biedt je alle comfort voor een heerlijke kampeervakantie met het hele gezin. Op deze kampeerplaats zijn geen caravans/campers toegestaan met een tandem-as of met een lengte van meer dan 7,75m.

Voorzieningen op loopafstand

Als kampeerder op Vakantiepark Dierenbos kun je gratis gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen. In de moderne sanitairgebouwen vind je water, douches en toiletten. Deze gebouwen vinden zich op loopafstand van de kampeerplaatsen. Daarnaast is het bij enkele kampeerplaatsen toegestaan om een huisdier mee te nemen. 

Voordelig naar dagattracties tijdens je verblijf

Tijdens je kampeerverblijf op Vakantiepark Dierenbos een paar dagen eropuit? Boek dan voordelig de AttractiePas bij. Deze pas geeft je onbeperkt toegang tot diverse dagattracties waaronder Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk en ZooParc Overloon.

Laagste prijs?

Vakanties zoeken

Bij te boeken arrangementen

Extra aanbiedingen