Kamperen op belevingscamping Vuurvlinder met jouw eigen tent

  • Elektra aansluiting
  • Gelegen in de natuur
  • Centraal sanitair gebouw
  • WiFi

Geniet van een onvergetelijke vakantie op één van de kampeerplaatsen op Belevingscamping Vuurvlinder. Belevingskamperen is meer dan gewoon kamperen. 

Voorzieningen

Als kampeerder op belevingscamping Vuurvlinder geniet je in de natuur en kun je tegelijkertijd toch gebruikmaken van verschillende voorzieningen zoals een electriciteitsaansluiting en WiFi. Ook kun je gratis gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen. In de moderne sanitairgebouwen vind je water, douches en toiletten. Deze gebouwen bevinden zich op loopafstand van de kampeerplaatsen. Het is goed om te weten dat er geen auto's, campers, vouwwagens en caravans toegestaan zijn op dit terrein, zo kan iedereen optimaal genieten van de omgeving. 

Ontdek in de avond de gezellige verlichting op het terrein en neem plaats bij de gezamenlijke kampvuurplaats. Ontwaak tijdens een yogales in de natuur of neem een verfrissende duik in het overdekte zwembad of de zwemvijver.

De Belevingskampeerplaats is enkel boekbaar voor gasten met tenten (met een maximale doorsnede van 8 meter). Helaas zijn campers en caravans niet toegestaan. Wil je graag wel kamperen met jouw eigen camper of caravan? Of heb je een grotere tent (groter dan 8 meter doorsnede)? Boek dan een kampeerplaats op kampeervelden: Bever, Ree, Vos en Egel. 

Ben je opzoek naar meer luxe? Kies dan voor een Luxe kampeerplaats of Luxe Lodgetent Pauw.

Inclusief onbeperkt toegang tot Speelland

Bij Speelland Beekse Bergen beleven kinderen een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret. Terwijl de kinderen zich vermaken in de verschillende attracties kun je als ouder heerlijk bijkomen op het zandstrand. Met het hele gezin genieten!

AttractiePas

Tijdens je kampeerverblijf op Vakantiepark Dierenbos heb je onbeperkt toegang tot Speelland Beekse Bergen. Wil je ook meerdere dagen van andere dagattracties genieten? Boek dan voordelig de AttractiePas* bij. Deze pas geeft je onbeperkt toegang tot diverse dagattracties waaronder Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk en ZooParc Overloon.

*De AttractiePas is inbegrepen bij een verblijf in een accommodatie (bijv. bungalow, chalet of lodgetent) van Dierenbos. Wanneer je op Vakantiepark Dierenbos verblijft met je eigen tent, caravan of camper, dan kun je de AttractiePas bijboeken tegen een speciaal tarief.

 

Maak jouw verblijf compleet

Bij te boeken arrangementen