Kamperen op belevingscamping Vuurvlinder

  • Elektra aansluiting
  • Gelegen in de natuur
  • Centraal sanitair gebouw
  • WiFi

Geniet van een onvergetelijke vakantie op één van de kampeerplaatsen op Belevingscamping Vuurvlinder. Belevingskamperen is meer dan gewoon kamperen. 

Voorzieningen

Als kampeerder op belevingscamping Vuurvlinder geniet je in de natuur en kun je tegelijkertijd toch gebruikmaken van verschillende voorzieningen zoals een electriciteitsaansluiting en WiFi. Ook kun je gratis gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen. In de moderne sanitairgebouwen vind je water, douches en toiletten. Deze gebouwen bevinden zich op loopafstand van de kampeerplaatsen. Het is goed om te weten dat er geen auto's, campers en caravans toegestaan zijn op dit terrein, zo kan iedereen optimaal genieten van de omgeving. 

Ontdek in de avond de gezellige verlichting op het terrein en neem plaats bij de gezamenlijke kampvuurplaats. Ontwaak tijdens een yogales in de natuur of neem een verfrissende duik in het overdekte zwembad of de zwemvijver.

Ben je opzoek naar meer luxe? Kies dan voor een Luxe kampeerplaats of Luxe Lodgetent Pauw.

Inclusief onbeperkt toegang tot Speelland

Bij Speelland Beekse Bergen beleven kinderen een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret. Terwijl de kinderen zich vermaken in de verschillende attracties kun je als ouder heerlijk bijkomen op het zandstrand. Met het hele gezin genieten!

AttractiePas

 Op zoek naar nog meer avontuur? Boek dan de AttractiePas bij waarmee je toegang hebt tot Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk, ZooParc Overloon, Luchtvaartmuseum Aviodrome, AquaZoo Leeuwarden en Klimrijk Brabant.

Wat is er te doen?

Bij te boeken arrangementen