Moeder en kinderen op familiefiets bij Vakantiepark Dierenbos

Bij te boeken arrangementen

Bij te boeken arrangementen tegen voordelige tarieven

Bij Dierenbos kun je voordelig verschillende arrangementen bijboeken voor je vakantie; van de gourmetservice tot een servicepakket. Met het bijboeken van deze arrangementen kun je jezelf trakteren op gemak of een extraatje. Lekker toch?

Je kunt je arrangement gemakkelijk toevoegen tijdens het maken van je boeking of achteraf via Mijn Dierenbos.

  Slaapkamer in Villa Alpaca op Vakantiepark Dierenbos

  Servicepakket

  Het vakantiegevoel stijgt naar een hoger niveau wanneer ook huishoudelijke werkzaamheden op een laag pitje gezet kunnen worden. Met het servicepakket krijg je dit voor elkaar, want hiermee tref je bij aankomst opgemaakte bedden aan, een hand- en keukendoekenpakket en een luxe setje toiletartikelen. Laat het vakantiegevoel direct beginnen!

  Familie aan het gourmetten in vakantiehuis op Vakantiepark Dierenbos

  Gourmetservice

  Gourmetten is een gezellige en makkelijke manier om met z’n allen te genieten van een lekkere maaltijd. De gourmetservice van Vakantiepark Dierenbos voorziet je van alle gemakken, zodat je een heerlijke avondje gourmetten in jouw accommodatie in het vooruitzicht hebt.

  Barbecue bij Vakantiepark Dierenbos

  Barbecueservice

  Er is toch niets lekkerder dan barbecueën op vakantie? Vakantiepark Dierenbos zorgt dan ook graag voor uitgebreide barbecuemogelijkheid met mals vlees, frisse salade, rauwkost en natuurlijk stokbrood met kruidenboter. Kortom, barbecueën bij Vakantiepark Dierenbos is overheerlijk en je bent lekker bezig!

  Moeder en kinderen aan het lunchen in het restaurant bij Vakantiepark Dierenbos

  Horecacheque

  De horecacheque heeft een waarde van € 15,- en boek je voor slechts € 12,50 bij. Direct € 2,50 voordeel dus! Dat wil je toch niet missen? De cheque is in te wisselen bij alle horecagelegenheden van Vakantiepark Dierenbos.

  Gezin met een bakfiets en skelter aan het fietsen door het bos bij Vakantiepark Dierenbos

  Fietsverhuur

  De mooie groene omgeving van Vakantiepark Dierenbos is hét gebied voor een heerlijke fietstocht. Je kunt kiezen uit elektrische fietsen, normale fietsen, bakfietsen en zelfs een ouder-kind tandem. Voor de kleine gasten hebben we ook kinderfietsen, bolderkarren en skelters te huur. Dat belooft een mooi tochtje te worden!

Kinderen aan het badmintonnen bij Villa Alpaca op Vakantiepark Dierenbos

Blijf je slapen?

Ontdek alle overnachtingsmogelijkheden