Savanne wilde dieren bootsafari in Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen

Ga op safari en ontdek de natuur van Beekse Bergen

Beleef een onvergetelijke dag in Safaripark Beekse Bergen. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met meer dan 100 bijzondere diersoorten. Bewonder de uitgestrekte vlaktes te voet, kies voor avontuur met je eigen auto, stap in de safaribus voor een leerzame reis of ontspan tijdens een prachtige boottocht. Spot jij tijdens de indrukwekkende safari's ook de Big Five?

Ontdek de verschillende safari's

  Neushoorn savanne bootsafari in Safaripark Beekse Bergen

  Bootsafari

  Verken het Safaripark vanaf het water. Bewonder de schoonheid van de natuur door wilde dieren in, op en langs het water te spotten. De ranger let goed op en zorgt dat je niks mist. Geniet samen van een ontspannende en unieke boottocht over het Victoriameer tijdens jouw dagje uit!

  Ontdek de bootsafari
  Olifanten gezin moeder kinderen wandelsafari in Safaripark Beekse Bergen

  Wandelsafari

  Wandel langs de uitgestrekte vlaktes en sta oog in oog met leeuwen, olifanten, pinguïns en nog veel meer! De wandelroute is geschikt voor jong en oud. Onderweg ontdek je ook avonturenroutes waar je kan klimmen en klauteren. Ook kun je de roofvogelsafari ervaren.

  Ontdek de wandelsafari
  Cheeta op weg autosafari in Safaripark Beekse Bergen

  Autosafari

  Spot wilde dieren vanuit je eigen auto! Sta oog in oog met giraffen, zebra's en dromedarissen en beleef spannende momenten als de jachtluipaarden langs je auto sluipen. Bepaal je eigen tempo en bewonder de uitgestrekte savannes en prachtige bosgebieden.

  Ontdek de autosafari
  Giraffe meisje bussafari in Safaripark Beekse Bergen

  Bussafari

  Leer van alles over de dieren in het Safaripark tijdens de bussafari. Een ranger vertelt onderweg leuke en spannende weetjes over de wilde dieren in het Safaripark. Je mag zelfs allerlei spullen voelen en ruiken, zoals vacht en poep! Een avontuurlijke en leerzame safari in één.

  Ontdek de bussafari
Savanne giraffen auto's autosafari Safaripark Beekse Bergen

Alle voordelen ontdekken van de AttractiePas?

Bekijk alle voordelen