Vroegboekkorting

Profiteer nú!

Profiteer van veel voordeel met de vroegboekkorting

Ben je klaar voor een vakantie om nooit te vergeten? Kom overnachten tussen de boerderijdieren in de bosrijke omgeving van Vakantiepark Dierenbos. Er is genoeg te beleven op het park; maak kennis met o.a. damherten, pony’s en de alpaca’s, neem een duik in het water, doe mee aan het animatieprogramma of klim en klauter op de speeltoestellen. Of misschien ben jij straks wel de winnaar van een potje midgetgolf!

Wanneer je vroeg boekt, heb je keuze uit een ruim aanbod van gerestylde accommodaties. En je profiteert daarnaast ook nog eens van 15% vroegboekkorting, zelfs tijdens de schoolvakanties!  

Meer keuze voor vroege boekers

Vakantiegangers die gebruikmaken van de vroegboekkorting profiteren naast hoge kortingen ook van het beste aanbod. Wil je zeker zijn van een bepaalde accommodatie of vertrekperiode? Zorg dan dat je er op tijd bij bent. Daarnaast heeft vroeg boeken ook nog het voordeel dat de voorpret al eerder begint. Laat het voorbereiden maar beginnen!

Geldig tijdens schoolvakanties

Overnachten bij Vakantiepark Dierenbos betekent overnachten in het prachtige, bosrijke Vinkel in Brabant. Het vakantiepark beschikt over knusse vakantiehuizen tussen de leukste bosdieren. Kom dus gezellig met je kinderen overnachten tussen de herten, konijnen en alpaca’s, want de vroegboekkorting is ook geldig tijdens de officiële schoolvakanties!

Boek nu met 15% vroegboekkorting

 

 

Let op: hieronder worden alleen prijzen met vroegboekkorting getoond. Ga voor alle prijzen naar zoek en boek.

Vakanties zoeken