Kampeerkorting ACSI

Extra voordelig kamperen!

Korting met de ACSI CampingCard

Ben je in het bezit van de ACSI CampingCard? Dan ben je bij het boeken van een kampeervakantie bij Vakantiepark Dierenbos extra voordelig uit. Je betaalt slechts € 17,- per nacht voor een Comfort kampeerplaats. Dat is nog eens een aangename start van je vakantie!

Kampeervoorzieningen

Als kampeerder kun je uiteraard gebruikmaken van de faciliteiten van Vakantiepark Dierenbos, zoals de moderne sanitaire voorzieningen, de camperservice, het restaurant in de Boswachtershoeve of de wasserette. Op het vakantiepark is ook een supermarkt aanwezig als je zelf lekker wil koken!

Logés uitnodigen?

Wil je bezoekers uitnodigen om samen een dagje activiteiten op Vakantiepark Dierenbos te beleven? Bezoekers hebben gratis toegang tot het vakantiepark. Als de logés blijven overnachten betalen zij het overnachtingstarief bij de receptie.

Reserveren?

Neem telefonisch contact op met ons Contact Center via 088-9000360.

Voorwaarden

  • De prijzen zijn inclusief kampeerplaats voor twee personen, bezet met maximaal één kampeerunit, inclusief voortent en één bijzettent. Je mag maximaal één auto (indien mogelijk) en één huisdier (gratis) mee te nemen.
  • De korting geldt alleen over het kampeertarief incl. 2 personen. Een maximum van 6 personen per plaats is toegestaan.
  • Prijzen zijn exclusief verplichte, bijkomende kosten. De tarieven gelden per plaats (één per CampingCard) en zijn alleen geldig op vertoon van een geldige CampingCard bij de receptie bij aankomst en alleen binnen de geldende perioden en kampeervelden (op=op).
  • Deze korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.
  • De actie is alleen geldig wanneer gasten bij het maken van de reservering aangegeven hebben gebruik te maken van de CampingCard. Indien de gast bij aankomst geen geldige CampingCard kan overleggen, betalen zij alsnog het reguliere en geldende tarief.
  • De AttractiePas is exclusief en apart bij te reserveren tegen de geldende tarieven.