Herhalingskorting

Profiteer van 25% korting!

Ontvang 25% korting op een tweede vakantie

Is je verblijf zo goed bevallen dat je binnen zes maanden weer terugkomt? Dan ontvang je bij Vakantiepark Dierenbos maar liefst 25% herhalingskorting!

Ontdek alle mogelijkheden

Heb je zo genoten van je vakantie dat je er nogmaals tussenuit wilt? Of gewoon nog lang niet alle mogelijkheden en faciliteiten van Dierenbos ontdekt? Zelfs bij een tweede vakantie hoef jij je niet te vervelen. Heb je alle dagattracties van de AttractiePas al bezocht? Of al een keer gewonnen tijdens een gezellig potje bowlen? Je kunt uiteraard ook alle dieren nog een bezoekje brengen of juist een fiets huren om de omgeving te ontdekken. Genoeg redenen om gebruik te maken van de herhalingskorting!

Voorwaarden

De 25% herhalingskorting geldt op de basishuurprijs en heeft de volgende voorwaarden:

  • De korting geldt binnen 6 maanden na de vertrekdatum van je eerste vakantie
  • De actie geldt niet voor reserveringen langer dan 28 dagen
  • De herhalingskorting geldt enkel op reserveringen die rechtstreeks bij Dierenbos worden gemaakt.
  • De herhalingskorting geldt niet in combinatie met andere acties
  • De korting geldt niet op voorseizoen-, naseizoen-, seizoen- en jaarplaatsen, kampeerplaatsen, de Luxe Groepsboerderij en de Villa Alpaca

Boek direct je volgende vakantie

Let op tijdens het boeken!
Boek je je vakantie online, vermeld dan deze kortingsactie in het opmerkingenveld. In het prijzenoverzicht zie je nog geen korting verschijnen, omdat deze achteraf wordt toegepast. Je ontvangt hier een bevestiging van per mail.

Vakantie zoeken ...