Jibo's Herfst Festijn

Kom je tijdens de herfstvakantie naar Jibo's Herfst Festijn? Van een heuse lampionnenoptocht tot het uithollen van pompoenen en het koken van een heerlijke soep. Ontdek snel wat je allemaal kunt doen in de herfstvakantie op Vakantiepark Dierenbos.

Pompoen uithollen

Samen met het animatieteam wordt er een pompoen uitgehold. De kinderen mogen dit zelf doen en hem naar eigen wens versieren. De pompoen wordt voorzien van een waxinelichtje en behandeld zodat deze langer goed blijft.
Reserveren is verplicht en dit kan bij de receptie tot 1 dag van te voren.

Kookfestijn

Samen met het animatieteam gaan de kinderen aan de slag om heerlijke pompoensoep te maken. De pompoenen die vanochtend zijn uitgehold, vormen de basis voor deze soep. In het restaurant wordt er een gezellige hoek ingericht waar de kinderen aan de slag gaan onder begeleiding. De soep wordt geserveerd door de bediening en hierna kan het gezin heerlijk genieten van hun diner in ons restaurant. Het deelnemende kind krijgt zijn/ haar eigen soep geserveerd als voorgerecht.
Reserveren is verplicht en dit kan bij de receptie tot 1 dag van te voren.

Creatieve middag voor volwassenen

Op zondagmiddag organiseren we een gezellige, creatieve middag voor volwassenen. Tijdens de herfstvakantie maken we mooie herfststukjes. De creatieve middag kost €20,- en reserveren kan tot 1 dag van te voren bij de receptie. Tijdens de middag wordt er gezorgd voor een lekker kopje koffie of thee met een heerlijke koek.

De creatieve middagen vinden plaats van 14:00 uur tot 16:00 uur op:

  • Zondag 11 oktober
  • Zondag 18 oktober
  • Zondag 25 oktober