image-4.png

Vier de herfst in Dierenbos

Profiteer van minimaal 25% korting!

De herfst was nog nooit zo leuk in Vakantiepark Dierenbos

De herfstzon straalt door de boomtoppen, de dieren maken zich klaar voor het najaar en de natuur verandert van kleur. Geniet samen van de herfst in een van de sfeervolle vakantiehuizen tussen onder andere herten, zwijnen, eekhoorns, konijnen en alpaca’s. Een verblijf in Dierenbos wordt nu extra aantrekkelijk, want je profiteert namelijk van minimaal 25% korting als je komt overnachten in september en oktober!

 

Ook in de herfst is genoeg te beleven

Vakantiepark Dierenbos beschikt over meer dan genoeg binnenfaciliteiten voor als het wat slechter weer is. Leef je uit in het verwarmde zwembad, daag je vrienden of familie uit voor een potje bowlen en ga lekker eten in het restaurant. Het animatieteam zorgt voor de perfecte activiteiten. Is het lekker weer? Ga dan spelen in de natuurspeeltuin of bezoek de dieren op de kinderboerderij!

 

Gratis naar 6 dagattracties

Bij alle acommodaties in Dierenbos ontvang je gratis de AttractiePas, waarmee je onbeperkt toegang hebt tot Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk. Daarnaast kun je tijdens je verblijf gratis naar nog veel meer dagattracties.

Boek nu met minimaal 25% herfstkorting

Vakanties zoeken