Beleef samen de mooiste momenten

Het allermooiste cadeau voor het hele gezin

Helaas is deze actie verlopen.

Zin om samen te genieten in de natuur? In deze bijzondere tijden is er niets fijner dan samen mooie momenten beleven. Maak een wandeling door de bosrijke omgeving, ga langs bij de boerderijdieren en sluit af met een warm drankje in jouw accommodatie. Sluit het jaar af met een onvergetelijk cadeau en kijk samen alvast uit naar jullie verblijf in 2021! Geef een onvergetelijk verblijf cadeau voor 2021 en profiteer nu van een korting tot wel 25%!

Onze omboekflexibiliteit

Wij bieden je flexibiliteit om je vakantie om te boeken indien er sprake is van een gesloten grens, een negatief reisadvies naar Noord-Brabant, sluiting van de aangesloten Attractieparken (zoals Safaripark Beekse Bergen) en maatregelen omtrent de samenstelling van je reisgezelschap waar je niet aan kunt voldoen. Dit dient op de officiële website van de Nederlandse overheid te worden gecommuniceerd.

Actievoorwaarden

Deze actie is geldig op een verblijf met aankomst in 2021, is niet geldig i.c.m. andere acties, geldt niet op reeds gemaakte reserveringen en is enkel boekbaar t/m 31 december 2020.

Bekijk hieronder de deelnemende accommodaties/kampeerplaatsen inclusief de beschikbaarheid. 

Vakanties zoeken