Beleef samen het allermooiste cadeau

Het allermooiste cadeau voor het hele gezin

Zin om samen te genieten in de natuur? In deze bijzondere tijden is er niets fijner dan samen mooie momenten beleven. Maak een wandeling door de bosrijke omgeving, ga langs bij de boerderijdieren en sluit af met een warm drankje in ons restaurant. Sluit het jaar af met een onvergetelijk cadeau en kijk samen alvast uit naar jullie verblijf in 2022! Geef een onvergetelijk verblijf cadeau voor 2022 en profiteer nu van een korting tot wel 25%!

Gerestylde accommodaties

Overnachten in Vakantiepark Dierenbos betekent een vakantie vol plezier! Kies voor één van de luxe restylde vakantiehuizen. Geniet van de rustige omgeving, duik in de zwembaden, verzorg de boerderijdieren en dans mee met het animatieteam!

Onbeperkt dieren kijken

Bij je verblijf in een accommodatie van Vakantiepark Dierenbos ontvang je de AttractiePas. Met de AttractiePas krijg je tijdens je gehele verblijf (ook op je aankomst- en vertrekdag) onbeperkt toegang tot Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk, ZooParc Overloon en 3 andere dagattracties én krijg je korting op uitjes in de omgeving zoals Klimrijk.

Extra genieten tijdens je verblijf

Actievoorwaarden

Deze actie is geldig op een verblijf met aankomst in 2022, is niet geldig i.c.m. andere acties, geldt niet op reeds gemaakte reserveringen en is enkel boekbaar t/m zondag 2 januari 2022. Bekijk de voorwaarden voor omboeken en annuleren omtrent corona bij onze veelgestelde vragen.

Er zijn slechts een beperkt aantal accommodaties en verblijfsperioden beschikbaar voor verschillende kortingstarieven. Kampeerplaatsen zijn uitgesloten. Bekijk hieronder het aanbod.

Vakanties zoeken