World of Dinos

Overnacht tijdens de kerstvakantie en bezoek gratis de dino-expo

15% korting op jouw verblijf en tickets voor World of Dinos

Van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 vindt bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch de grootste dino-expo plaats: World of Dinos. Overnacht tijdens World of Dinos in Vakantiepark Dierenbos en ontvang 15% korting op jouw verblijf en tickets voor World of Dinos!

Gratis tickets voor World of Dinos

Ontdek de spannende wereld van de dinosaurussen en reis 251 miljoen jaar terug in de tijd! Bekijk ruim 80 levensechte, bewegende dinos die op ware grootte tentoongesteld zijn. 

De expositie vindt plaats tijdens de kerstvakantie. Met behulp van een speurtocht, een bioscoop, uitgravingen en een kids zone wordt dit een dag om nooit te vergeten. Altijd al willen weten of je op een dino kunt rijden? Dat kan zeker! Door de decors die passen bij de leefomgeving van de dino's wordt je meegesleurd in een levensechte beleving. Ervaar en bewonder World of Dinos. 

Meer info

Actievoorwaarden World of Dinos

Een verblijf bij Vakantiepark Dierenbos gaat samen met gratis tickets voor World of Dinos voor het hele gezin én 15% korting op accommodaties. Deze actie heeft de volgende voorwaarden:

  • Actie is te boeken van 16 september t/m 3 januari 2020
  • Actie geldt enkel voor een verblijf in de periode van 16 december 2019 t/m 3 januari 2020
  • Vermeld bij je reservering het gewenste aantal tickets, de leeftijden en de datum bij de opmerkingen
  • Later wordt er contact met je opgenomen om de tickets daadwerkelijk te reserveren

 

Gratis AttractiePas

Bij alle accommodaties in Dierenbos ontvang je gratis de AttractiePas, waarmee je onbeperkt toegang hebt tot Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk. Daarnaast kun je tijdens je verblijf gratis naar nog veel meer dagattracties.

Boek nu je verblijf met 15% korting

Vakanties zoeken