Vier carnaval in Brabant

Verleng je bezoek aan Oeteldonk met een overnachting bij Dierenbos!

Overnachten tijdens carnaval in Den Bosch

Prachtig uitgedoste feestvierders, talloze (dweil)orkestjes en uiteraard de indrukwekkende optochten;  vanaf 11 februari barst het carnaval weer los in het zuiden van Nederland. Tijdens het gezelligste feest van het jaar veranderen traditiegetrouw allen dorpen en steden onder de rivieren van naam. Den Bosch zal tijdens carnaval omgetoverd worden tot het gezellige Oeteldonk!

Het Bossche carnaval

Oeteldonk heeft een lange en eigen carnavalstraditie. Zo herken je een échte Oeteldonker aan zijn boerenkiel en gebreide rood-wit-gele sjaal. Daarmee onderscheidt hij zich van de carnavalsvierder van buiten de stad, die vaak meer verkleed is. Andere tradities zijn de intocht van de Prins op zondag en de optocht, die altijd op maandag wordt gehouden.

Overnachten tijdens carnaval in Den Bosch

Wil je niks missen van alle carnavalsactiviteiten in Den Bosch? Verleng je bezoek aan Oeteldonk met een overnachting bij Vakantiepark Dierenbos! Je overnacht op slechts 15 minuten rijden met de auto van Den Bosch. Of, beter nog: neem de bus en beleef het échte carnaval in Brabant!

Carnaval bij Vakantiepark Dierenbos

Carnaval begint dit jaar op zondag 11 februari en duurt tot en met dinsdag 13 februari. Tijdens dit weekend wordt er bij Vakantiepark Dierenbos ook carnaval gevierd! Kinderen kunnen knutselen en zich verkleden en er wordt een carnavalsdisco gehouden.

carnaval-den-bosch-intocht6.jpg

Voor wie én de rust wil van een bosrijke omgeving én wil proeven van het Oeteldonks carnaval, is een vakantie in Dierenbos ideaal. Boek hieronder nu je verblijf met lastminute korting!

Boek nu je overnachting 

Vakanties zoeken