Profiteer van de jonge gezinnen korting bij Dierenbos

Vakantiepark Dierenbos is de perfecte locatie om met (jonge) kinderen op vakantie te gaan. Geniet samen met je gezin in een van de gethematiseerde vakantiehuizen tussen onder andere herten, zwijnen, eekhoorns, konijnen en alpaca’s. Een verblijf wordt extra aantrekkelijk voor ouders met minimaal één kind tot en met 11 jaar, zij krijgen namelijk 20% korting op geselecteerde weekend-, midweek en weektarieven!

Faciliteiten voor jong en oud

Vakantiepark Dierenbos beschikt over meer dan genoeg binnen- én buitenfaciliteiten voor het hele gezin. De kinderen kunnen zich uitleven in de natuurspeeltuin van maar liefst 2400 m² groot, meedoen met de activiteiten van het animatieteam en natuurlijk dieren aaien of zelfs verzorgen in de kinderboerderij.

Onbeperkt water- en speelplezier

Naast de zwem- en speelmogelijkheden bij Dierenbos zijn er meer plekken in de omgeving waar je met de kinderen een duik kunt nemen. Gasten van Vakantiepark Dierenbos hebben namelijk gratis en onbeperkt toegang tot Sportiom 's-Hertogenbosch. Heb je de AttractiePas? Dan kun je ook gratis en onbeperkt naar Speelland Beekse Bergen voor urenlange speelfun en waterpret!

Geniet van 20% korting

De 20% jonge gezinnen korting is geldig wanneer er minimaal één kind jonger is dan 12 jaar en geldt tijdens een aankomst in de volgende periodes:

  • 2 november t/m 17 december 2018 (midweek en week)

Let op: deze actie is niet geldig in de weekenden (tenzij anders vermeld), op kampeerreserveringen, in combinatie met andere acties en geldt niet voor de Luxe Groepsboerderij. Deze aanbieding is niet meer geldig in 2019.

Boek nu met jonge gezinnen korting

Let op: hieronder worden alleen prijzen met jonge gezinnen korting getoond. Ga voor alle prijzen naar zoek en boek.

Vakantie zoeken ...