Jonge gezinnen korting

Profiteer van 25% korting!

Profiteer van de jonge gezinnen korting bij Dierenbos

Vakantiepark Dierenbos is de perfecte locatie om met (jonge) kinderen op vakantie te gaan. Geniet samen met je gezin in een van de gethematiseerde vakantiehuizen tussen onder andere herten, zwijnen, eekhoorns, konijnen en alpaca’s. Een verblijf wordt extra aantrekkelijk voor ouders met minimaal één kind tot en met 11 jaar, zij krijgen namelijk 25% korting op geselecteerde midweken!

Faciliteiten voor jong en oud

Vakantiepark Dierenbos beschikt over meer dan genoeg binnen- én buitenfaciliteiten voor het hele gezin. De kinderen kunnen zich uitleven in de natuurspeeltuin van maar liefst 2400 m² groot, meedoen met de activiteiten van het animatieteam en natuurlijk dieren aaien of zelfs verzorgen in de kinderboerderij.

Onbeperkt water- en speelplezier

Naast de zwem- en speelmogelijkheden bij Dierenbos zijn er meer plekken in de omgeving waar je met de kinderen een duik kunt nemen. Heb je de AttractiePas? Dan kun je ook gratis en onbeperkt naar Speelland Beekse Bergen voor urenlange speelfun en waterpret!

Geniet van 25% korting

De 25% jonge gezinnen korting is geldig wanneer er minimaal één kind jonger is dan 12 jaar en geldt voor een midweek met de aankomstdatum in de volgende periodes:

  • 4 november t/m 16 december 2019
  • 6 januari t/m 14 april 2020
  • 11 mei 2020
  • 25 mei t/m 6 juli 2020
  • 24 augustus t/m 5 oktober 2020
  • 26 oktober t/m 14 december 2020

Let op: de boeking dient minimaal 4 weken voor aankomst te worden gemaakt. Deze actie is niet geldig op kampeerreserveringen, reeds gemaakte reserveringen en in combinatie met andere acties.

Boek nu met jonge gezinnen korting

Let op: hieronder worden alleen prijzen met jonge gezinnen korting getoond. Ga voor alle prijzen naar zoek en boek.

Vakantie zoeken ...