Korting voor 55-plussers bij Vakantiepark Dierenbos

Vakantiepark Dierenbos is de perfecte locatie om met de kleinkinderen er tussenuit te zijn of even de rust op te zoeken. Geniet samen in een van de gethematiseerde vakantiehuizen tussen onder andere herten, zwijnen, eekhoorns, konijnen en alpaca’s. Een verblijf wordt extra aantrekkelijk voor 55-plussers, zij krijgen namelijk 25% korting op geselecteerde midweken!

Faciliteiten voor jong en oud

Vakantiepark Dierenbos beschikt over meer dan genoeg binnen- én buitenfaciliteiten. De kleinkinderen kunnen zich uitleven in de natuurspeeltuin en meedoen met de activiteiten van het animatieteam. Maak een reservering voor de bowling- ofmidgetgolfbaan, zwem baantjes in het zwembad en bezoek de kinderboerderij om dieren te aaien of zelfs verzorgen.

Onbeperkt vakantieplezier

Naast de zwem- en speelmogelijkheden bij Dierenbos zijn er meer plekken in de omgeving die je kunt bezoeken. Heb je de AttractiePas? Dan kun je ook gratis en onbeperkt naar Safaripark Beekse Bergen voor urenlang plezier!

Geniet van 25% korting

De 25% 55-plus korting geldt voor een midweek met de aankomstdatum in de volgende periodes:

  • 4 november t/m 16 december 2019
  • 6 januari t/m 14 april 2020
  • 11 mei 2020
  • 25 mei t/m 6 juli 2020
  • 24 augustus t/m 5 oktober 2020
  • 26 oktober t/m 14 december 2020

Let op: de boeking dienst minimaal 4 weken voor aankomst te worden gemaakt. Deze actie is niet geldig op kampeerreserveringen, reeds gemaakte reserveringen en in combinatie met andere acties.

Boek nu met 55-plus korting

Let op: hieronder worden alleen prijzen met 55-plus korting getoond. Ga voor alle prijzen naar zoek en boek.

Vakantie zoeken ...